-
-
2,547 f
870 f
0
6.2
12
24.86 mi

Viewed 365 times, downloaded 1 times

near Olot, Catalunya (España)

Sortida curta però molt intensa. Des d'Olot agafem la ctra de les Feixes per arribar a Llocalou, on ens dirigirem cap a Cap Sec. Abans d'arribar-hi trencarem a l'esquerra per La Canova. Pujada exigent amb rampes emporlanades que faciliten la pujada. No us perdueu la vista des de sobre la casa de Joncars de tota la Vall de Bianya, es un moment de descans necessari per poder arribar al coll de Passa-serres. Allí comença una forta baixada que ens porta a la pista de Castellar de la muntanya, agafarem a l'esquerra per dirigir-nos al Collet de Colldecarrera. Creuem la carretera i ens enfilem per un sender que ens va pujant per pinars fins el Coll de Toralles i després a l'oratori de Sant Isidre (pujada forta i no 100% ciclable - el % de ciclabilitat depèn de les forces i la traça de cadascú). Passat l'oratori arribem a un tram on hem de baixar a la bicicleta al costat fins creuar la riera i dirgir-nos a la Plana de la Costa (aquí gaudire m d'una fantàstica vista del Montmajor i el Montpetit). Ara ja només uns centenars de metres ens separen de Sant Martí de Toralles, on paga la pena fer-hi una aturada i admirar els paissatges de la zona.
Després de St Martí continuem per la pista que ens porta al Coll de Pla Sapell i des d'allà comença una bona baixada fins arribar a la carretera d'Oix. Enlloc d'aquesta baixada, es poden escollir un corriol que baixa pel Serrat del Toix o una pista que s'ha d'agafar abans de la riera de Camporiol (totes dues alternatives baixen fins la carretera de Colldecarrera).
Nosaltre des d'Oix hem tornat a Olot per carretera que s'estava fent tard !!!

1 comment

  • albertrg Oct 14, 2013

    Noi, tens futur com a comentarista esportiu! Molt bona descripció de la ruta.

You can or this trail