-
-
3,642 f
1,403 f
0
6.7
13
26.82 mi

Viewed 331 times, downloaded 1 times

near Olot, Catalunya (España)

Des d'Olot anem a St. Esteve d'en Bas per carril bici. Travessem St Esteve i paral·lel a la carretera hi ha un corriol que ens porta fins el Camp de Futobòl del Hostalets. Allí enfilem cap a Falgars i després de gaudir del Salt de la Coromina enfilem el camí de Cabrera. Arribem fins el Coll de Sancrist i alí agafem un camí en oblicu que ens porta al pla de les Soques, vorejant el Puig de la Bastida. Continuem la pista que ens porta a sota el cingles d'Aiats per un sender molt divertit i 100% ciclable. Un cop arribats a la pista que puja de Cantonigròs, girem a l'esquerra per anar al Pla de Bertajol, on agafem el GR2 (tot ben senyalitzat) que ens porta per la Serra de Mateus, passant pel Grau Xic i el Collet de Pixanúvies. Aquest corriol és pràcticament tot ciclable i ofereix unes molt bones vistes del Pla de Falgars. Al final del corriol, direcció el Coll, passem per un Fageda digna de veure en totes les èpoques de l'any. En el Coll, ens dirigim cap a la Salut. En la pista que porta al Pla dels Alemanys, agafem el segon trencant a l'esquerra per baixar per una pista que ens portarà al Coll d'Uria (malauradament aquesta part del track està deteriorada pq es va aturar el GPS) en arribar a Coll d'Uria baixada per carretera fins St Esteve d'en Bas i tornada per carril bici.
GPS aturat des de la pujada després del Coll dins la carretera baixant de Coll d'Uria

Comments

    You can or this trail