-
-
1,487 f
119 f
0
5.2
10
20.84 mi

Viewed 387 times, downloaded 5 times

near Ripollet, Catalunya (España)

Sortida pasant per la Font del Tort, can Piqué, agafar uns senders i tornar a la carretera de la Roca, anar per la carretera fins a Sant Fost el desguas i anar cap al la ermita de Sant Cebriá de Cabanyes, em agafat uns senders per Can Torrents Vell y una trialera de pujada (em tingut que anar a peu pero es poca estona)fins la urbanització, em arribat a la Conreria i he anat cap la Coscollada i la torre de guaita, hem agafat la trialera cap a Montcada, fins on hem pasat al principi, hem desfet el camí fins avall de les antenes y hem baixat cap a la font del Tort. La zona de de la trialera de Montcada, un cop pasat per damunt la cantera, els primers quilòmetres, està molt tapada per la vegetació y plena de esvercers, vam patir una mica, després es va obrir i vam disfrutar.

Comments

    You can or this trail