Time  5 hours 23 minutes

Coordinates 5115

Uploaded February 9, 2013

Recorded February 2013

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1,721 f
-10 f
0
6.6
13
26.22 mi

Viewed 786 times, downloaded 4 times

near Caldes d'Estrac, Catalunya (España)

Aquest dia vaig patir força. Una ruta que havia calculat per 4 horetes se'm va allargar fina passar les 5... :( Des de Caldes pujem cap a tres turons i d'allà per corriols a estones tècnics fins a la Creu de Rupit, des d'allà cap al Santuari del corredor i abans d'arribar-hi trenquem cap a buscar el Dolmen de Ca l'Arenes. Des d'allà cap a Vallgorguina poble i per carretera fins a Collsacreu, des d'on baixem per pista i algun corriol fins a Arenys i d'allà seguint la via del tren fins a Caldes de nou.

1 comment

You can or this trail