-
-
1,824 f
624 f
0
18
36
72.78 mi

Viewed 115 times, downloaded 0 times

near Sariñena, Aragón (España)

Edició molt dura per les condicions climatològiques, en concret pel CIERZO que ha bufat, i de quina manera, en contra durant els darrers 60 quilòmetres.

El recorregut en sí és el de cada any, amb la tradicional pujada, que uns anys és la coneguda com la del "Pilón" i altres la de "Piedrafita", que és la que ha tocat aquest any. Aquesta no té massa història, ja que el desnivell és força sostingut i no té cap rampa d'importància.

Tot el recorregut es fa per pista, i no hi ha cap dificultat tècnica. Moltes d'elles discorren per camps de cereals i per zones àrides, però també és cert que hi han trams que discorren per congosts ("desfiladeros") d'una bellesa increïble.

La organització, per ser una prova tant i tant multitudinària (aquest any amb 8000 participants) té certes mancances, però en línies generals és una prova recomanable, si més no per viure-la algun any (això sí, procureu que el CIERZO no us acompanyi).

1 comment

  • Photo of BTT Anima2 🚴 🚵💨

    BTT Anima2 🚴 🚵💨 May 13, 2016

    I have followed this trail  View more

    Desde luego que esta edicion fue mas dura que creo que ninguna,el año pasado fue el calor este el aire y el año que viene toca lluvia jejeje.Salludos

You can or this trail