-
-
529 ft
289 ft
0
1.4
2.8
5.53 mi

Viewed 336 times, downloaded 17 times

near Maubach, Nordrhein-Westfalen (Deutschland)

In de gemeenten Würselen en Herzogenrath is het dal aan beide zijden van het riviertje de Worm een beschermd natuur- en recreatiegebied. Ten zuiden van Herzogenrath omvat dit gebied ongeveer 445 hectare. Hier kunt u genieten van de rust en van de prachtige natuur langs de vrij meanderende Worm.

2 comments

  • Photo of Jack C.

    Jack C. Jul 23, 2019

    De route gaat door een prachtig natuur gebied met veel bossen en langs een mooie burcht, je loopt constant omhoog en omlaag. Van de 9 km zijn ongeveer 300 meter vlak voor de rest ga je op en neer met enkele korte maar steile hellingen en met meer dan 30 graden celsius vandaag is deze route toch zeker meer dan gemiddeld zwaar te kwalificeren. Je loopt altijd in de buurt van de Worm die je ook regelmatig ziet en een aantal keren kruist.

  • Photo of Jack C.

    Jack C. Aug 4, 2019

    Vandaag bij prachtig weer deze route weer gelopen maar deze keer andersom, ondanks dat het constant omhoog en omlaag gaat is het in omgekeerde richting zo dat de zwaardere heuvels in de eerste helft van de route zitten en kun je op 2/3 van de route bij Burg Wilhelmstein pauzeren.

You can or this trail