Time  6 hours 7 minutes

Coordinates 1395

Uploaded January 28, 2018

Recorded January 2018

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1,297 ft
426 ft
0
2.7
5.4
10.8 mi

Viewed 672 times, downloaded 31 times

near Ordorf, Rheinland-Pfalz (Deutschland)

Bridge

Brugje over waterloop

Waterfall

Waterval

Waterval
Waterfall

Das Butzerbachtal

Das Butzerbachtal
Waterfall

Waterval

Waterval
Bridge

Hangbrug over waterloop

Hangbrug over waterloop
panorama

Uitzicht

Uitzicht
Cave

Römisches Kupferbergwerk (Pützlöcher)

Ongeveer 1700 meter ten noorden van de kerk van Butzweiler op de helling van het Butzerbachtal. Beschrijving: Boven het Butzerbachtal in het gebied van de Pützlöcher uitgestrekte sporen van een oude en moderne tijd die erts en steenwinning bereiken. Bij een ertsontginning in het midden van de 2e eeuw na Christus gaan meer dan negen, tot 18 meter diepe, welvette schachten terug, die gebaseerd zijn op de huidige bevindingen in de eerste plaats naar Mutungsschächte. Deels zijn deze schachten verbonden door jongere galerijen uit de 18e en 19e eeuw. In aanvulling op het jaar 1781 boven de ingang van de lodge, aanwijzingen bieden verschillende boorgaten toe te schrijven aan recente explosies. Blijkbaar is de Erzausbeute relatief laag was in de Romeinse tijd - de koperhoudende rock (azuriet en malachiet) is gelegen in smalle schil-achtige lagen - zodat we gaven het erts in het voordeel van een steengroeve al in de tweede helft van de 2e eeuw. Talrijke sleuven, wigvormige en hefboomgaten die zijn gevormd door kubusvormige en stapvormige steile wanden, kunnen worden gezien als een regengroeve. De zichtbare oppervlakken en scheiden sleuven gelijkmatig aangebracht koppel Ruhr zie naast elkaar Spitz karbonades bereiken met toenemende diepte toenemende radius en leveren de karakteristieke gebogen patroon. Soms dragen de cuboïden, die in alle stadia van de productie zijn, nog steeds merktekens of cijfers (IV, V). Boven de ingang van de lodge lezen we MARCI, misschien de naam van de eigenaar of huurder van de steengroeve, die we ook op talloze blokken van de Porta Nigra vinden, zodat ook hier cuboïden voor de bouw van het meest beroemde Triergebouw geleverd konden worden. Helaas, in de laatste decennia van de 19e eeuw, begon de steenindustrie opnieuw, waarin vele sporen van oude sporen uit de oudheid en zelfs in de jaren '30 van onze eeuw een Romeinse inscriptie werden verwijderd.
panorama

Geyersley ultzichtspunt

Geyersley ultzichtspunt
panorama

Mistfoto's in het bos

Mistfoto's in het bos
Picnic

Eifelkreus

Eifelkreus
Bridge

Brug over waterloop

Cave

Genovevahöhle

De Genoveva grot (voorheen Kuttbachhöhle genoemd) is een legendarische klein hol buurt koord in de wijk Trier-Saarburg ( Rheinland-Pfalz ) dat als natuurmonument [1] wordt weergegeven. De Genoveva grot (voorheen Kuttbachhöhle genoemd) is een legendarische klein hol buurt koord in de wijk Trier-Saarburg ( Rheinland-Pfalz ) dat als natuurmonument wordt weergegeven. De Genoveva grot bevindt zich in de zuidelijke Eifel ongeveer 3,75 kilometer ( rechte lijn ) ten zuid-zuidoosten van de kern plaats van het koord. Het is gelegen in het westen boven het kleine Kutbachs (ook Kuttbach genoemd), een zuidwestelijke zijrivier van de Kyll , ongeveer 550 m ten zuidwesten van de piek van 306,2 meter boven de zeespiegel. NN hoge vesting . Op deze berg de voormalige Keltische wordt Fliehburg bolwerk ( natuurmonument ), gelegen aan de oostelijke flanken vooral de steile kliffen Elterlay en Kutlei (natuurmonumenten). Het breedste deel van de Genoveva-grot is ongeveer 15 meter hoog en het plafond is ongeveer 8 tot 10 meter hoog. De treden naar de grot werden in 1910 uit de zandstenen rots uitgehouwen door de Ortsgruppe Kordel van de Eifelverein . De grot bevatte enkele kleinere hutten. Het aangebouwde terras was alleen te bereiken met ladders, breien of klimbossen. De staafgaten en balksteunen met de gewenste regelmaat zijn nog steeds duidelijk zichtbaar. In de puinhelling voor de grot werd een schraper gevonden, die al een gebruik suggereert in het latere Paleolithicum . Daarin werden gevonden naast prehistorische en Romeinse en Frankische scherven. Tot het midden van de 19e eeuw was de Genoveva-grot alleen bekend onder de naam Kuttbachhöhle. Een functionaris uit Mayen werd overgeplaatst naar Pfalzel . Toen hij deze grot op een wandeling zag, herinnerde hij zich de inheemse Genoveva-legende . Volgens Palatine is graaf Siegfried Genoveva, de dochter van de hertog van Brabant, getrouwd. Toen hij eens een vete deed, beschuldigde de rentmeester Golo na de terugkomst van de graaf zijn vrouw van ontrouw. Ze werd met haar zoon uitgeworpen en vluchtte met haar kind in de Ardennenbos. Ze leefden jammerlijk over de vruchten van het bos en een hinde gaf ze melk. Na jaren vond de graaf Palatijn zijn vrouw en zoon opnieuw. Vreugdevol en met boetvaardigheid pakte hij haar weer op. De slechte Golo ontving zijn welverdiende straf. De tijdgeest van de romantiek , die van verwoeste kastelen en gerelateerde legendes hield, heeft zeker geholpen om deze legende te verspreiden. Dus de Kuttbachhöhle werd de Genovevahöhle.
Cave

Klausenhöhle

Klausenhöhle
Castle

Burg Ramstein

De ruïnes van het kasteel Ramstein staat op een 182 meter hoge rode zandstenen klif aan de rand van de Meulenwaldes in de lagere Kyll-vallei bij Kordel in Rijnland-Palts en behoort daarmee tot het type bergkasteel . In het begin van de 14e eeuw door de Trier aartsbisschop Diether van Nassau als opvolger van een versterkte landhuis gebouwd, het was voortaan een Kurtrierische feodale kasteel dat op electorale onderwerpen en Domdechanten werd toegekend. Tijdens de negenjarige oorlog , werd de fabriek bezet door Franse soldaten en geblazen 1689 Een reconstructie was weggelaten. De opvolger van de voormalige binnenplaats van het kasteel wordt nu gebruikt als een restaurant van het hotel. Het kasteel Ramstein bestaat uit een kernkasteel en de bijbehorende commerciële gebouwen op een ongeveer 37 × 57 meter [12] groot gebied in een ovale vorm. Van de voormalige ringmuur en de hoektorens zijn slechts kleine overblijfselen aanwezig. Het gotische hoofdkasteel bestaat uit een woontoren op een trapeziumvormig plan met afmetingen van 13 × 10,8 meter. [13] Ondertussen, ongeveer 1,35 meter dikke buitenmuren van droge stenen waren ooit naar schatting 25 voet hoog en bestaat uit vier verdiepingen. [13] Van deze drie, op sommige plaatsen zelfs slechts twee verdiepingen met een maximum hoogte van 18 meter [13]ontvangen. Aan de binnenkant van de muren zijn de gaten van de voormalige balken aan het plafond en resten van zitnissen en schoorstenen herkenbaar. Als kledingstukken werd grijs en rood zandsteen uit de omgeving gebruikt. De torenvensters hebben meestal gotische panelen met drie doorgangen . Heel goed bewaard gebleven is de 1,55 meter [14] brede en 2,45 meter [14] hoge toegangspoort aan de westkant van de toren, die wordt gescheiden door een 4,70 meter [8] metende halsgeul van de buitenste vestingmuur. Deze brug werd vroeger overbrugd door een houten houten brug. [15] Zodra men bereikt door het vooronder van een snede in de rots stenen trap daar. Benaderingen van hun stappen zijn vandaag nog steeds zichtbaar. De vloeren van de toren waren wenteltrappen in twee rondes, van Haustein gebouwd trappenhuizen zijn ontwikkeld op de noordoostelijke hoek en aan de buitenkant van de zuidelijke muur in de buurt van de hoofdingang. Op de begane grond was de grootste open haard van het huis, dus kan worden aangenomen dat er de keuken was. [16] Drie andere haarden bestond op de eerste verdieping, de eerder door een vakwerk wand werd in twee helften verdeeld. Misschien waren er de privévertrekken van de kasteelheer. [17] De tweede verdieping was van een enkele grote halwaarschijnlijk gebruikt voor festiviteiten, recepties en vergaderingen. [17] Ontbrekende open haarden op de derde verdieping en dus geen mogelijkheid tot verwarming geven aan dat de accommodatie voor bedienden daar was gelegen.

1 comment

 • Photo of Véro.

  Véro. May 20, 2018

  I have followed this trail  verified  View more

  Belle découverte 😉

You can or this trail