-
-
1,672 ft
340 ft
0
3.3
6.6
13.29 mi

Viewed 3771 times, downloaded 153 times

near Esparreguera, Catalunya (España)

Novetats respecte de l'edició del 2019: havent arribat a la ermita de la Salut, al terme de Collbató, seguim uns metres pel costat dret de la carretera d'accés a les Coves del Salnitre i la creuem per l'esquerra a buscar un corriol que ens porta a travessar per sota la carretera de Collbató a l'Aeri de Monistrol, i el seguim tot baixant al costat del Torrent de la Salut al llarg d'aproximadament 1.400 metres per un terreny complicat pel que evolucionem amb precaució.

Quan el camí comença a planejar, de sobte el recorregut ens desvia a la dreta, a trobar el camí de les Obagues en una pujada constant fins a la Font Closa i el punt del darrer control i avituallament, al Forn de Calç, recuperant tota l'alçada que havíem perdut al tram anterior en un tram d'un quilòmetre.

Sortint del Forn de Calç, continuen les novetats: en comptes d'anar a cercar la pista cap al dipòsit d'aigües i la baixada al camí dels Italians, seguirem al recte en la mateixa direcció que portàvem a l'arribar al control i ens endinsem en un corriol que, al llarg dels següents dos quilòmetres, ens permetrà anar baixant de forma esglaonada, travessant el torrent de la Galetxa, fins a desembocar al camí veïnal (camí ral) que porta de Collbató a Esparreguera.

El seguim només uns 150 metres, abans de desviar-nos a l'esquerra, a trobar de nou el torrent de la Galetxa i, després d'una lleugera pujada, una pista ombrívola entre els tancats de les propietats contigües que ens porta en uns 700 metres fins a la tanca d'accés al costat de la Hípica, on enllacem amb el carrer de la Cisalla per a seguir fins a Can Roca, on ens retrobem amb el recorregut curt, camí de la meta, ja molt propera.

Hem d'agrair a la junta de propietaris del camí d'aquest darrer tram que ens permetin l'accés de forma exclusiva per a la celebració de la Marxa del Montserratí. Si volguéssim seguir el track, fora de la realització de la Marxa, ens trobaríem a ben segur tancada la porta de sortida al costat de la Hípica, per la qual cosa RECOMANEM no deixar el camí veïnal, fins a l'inici de la zona industrial, al costat del desguàs de vehicles, per a enllaçar per ell amb el carrer de la Cisalla. Si us plau, cal que RESPECTEU la privacitat d'aquest darrer tram, gràcies.
Panorama

1r Control i Avituallament / Ermita del Puig

Panorama

2n Control i separació recorreguts

Panorama

3r Control / Camí de les Feixades

Panorama

4t Control i Avituallament / Forn de Calç

Panorama

Avituallament / Serra de Rubió

Panorama

Avituallament / Torrent de la Salut

Panorama

Cap Brot de Rubió

Panorama

Inici i Final

3 comments

 • Photo of orso46

  orso46 Feb 24, 2020

  I have followed this trail  verified  View more

  Una marxa molt ben organitzada, Felicitats CEXEsparreguera!!

 • Photo of elebben

  elebben Feb 24, 2020

  I have followed this trail  verified  View more

  Marcha genial y excelente organización, nos ha encantado.

 • Photo of mvargasmasip

  mvargasmasip Feb 27, 2020

  Marxa increíble!!!

You can or this trail