-
-
7,241 f
4,450 f
0
1.8
3.6
7.23 mi

Viewed 568 times, downloaded 20 times

near Le Tour, Auvergne-Rhône-Alpes (France)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l'excursió.

Per fer el recorregut del Tour del Mont Blanc varem contractar els serveis de l'empresa CAIRN Trekking - Tour del Mont Blanc, que ofereix diversos serveis. Depenent del que es contracta, comporta allotjaments en refugis o petits hotels de muntanya que fa que el recorregut del Tour variï en algun tram.

Es aquesta la 1ª Etapa del Tour de Mont Blanc que va de: Le Tour al Col de la Forclaz.

El seu recorregut és ben fressat i no té cap dificultat per una persona acostumada a a caminar per la muntanya. En totes les cruïlles trobareu pals indicatius que van senyalitzant el recorregut.

El recorregut d'aquesta 1ª Etapa és : Sortida del poble de Le Tour (està al costat de Chamonix (França)). Agafarem un camí que surt pel darrera de la caseta del Funicular és ben fressat i no té cap dificultat. En totes les cruïlles trobareu pals indicatius que senyalen el camí a seguir del Tour del Mont Blanc.

Aquest camí ens pujarà primer a trobar la caseta d'on arriba el Funicular i més amunt el Col de la Balme que fa frontera amb Suïssa. Al costat del Coll trobem un petit refugi que fa d'Hostal. Per la cara nord del refugi surt el camí que baixa en direcció al nord-est a trobar el poble de Trient.
En la baixada passarem pel costat d'unes barraques d'una vella Pleta de xais coneguda com Les Herbagères i pel lloc conegut com Tsanton des Aroles. En arribar a l'àrea de lleure del Poble de Trient trobem una cruïlla de camins, anirem pel que marxa al nord-est que ens pujarà al nostre destí el Col de la Forclaz .

Aquesta Etapa té continuïtat amb: Tour du Mont Blanc, 2ª Etapa, Col de la Forclaz-Fenêtre d' Arpette-Arpette- Champex

Cartografia: Tour du Mont Blanc de l' Escursionista Editore.

View more external

Waypoint

Frontera i Refugi del Col de Balme

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Cabana

Waypoint

Trient

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Col de la Forclaz

Comments

    You can or this trail