Time  3 hours 38 minutes

Coordinates 2539

Uploaded August 4, 2019

Recorded August 2019

-
-
936 f
296 f
0
2.4
4.8
9.59 mi

Viewed 89 times, downloaded 4 times

near Santa Gertrudis de Fruitera, Baleares (España)

CAT/ESP

Se segueix una ruta feta per Ibiza Caminante amb algunes modificacions (diverses retallades i fent el cim a la Talaia de Sant Llorenç).
Ruta amb certa exigència física per suar un poc. L'ascensió a la Talaia de Sant Llorenç no és difícil, és pel camí tradicional i fent un parell de retallades. Bones vistes des del cim cap a Vila, ses Salines, inclús dels Illots de Ponent. El descens es fa primer per pista, després fent un parell de retallades i agafant finalment el carrerany lateral del camí que està perfectament marcat i permet anar per ombra un parell de kms. Just després d'una tanca hi ha el camí de pujada al Puig d'en Coll, primer bastant ample i després es va fent més estret. En aquesta ascensió es van alternant trams de pujades braves amb trams més suaus. Molt bones vistes també des del cim. La baixada és prou ràpida cap a una pista encimentada que dona servei a un parell de mansions, a partir d'aquí el descens és molt intens. Després s'arriba a un camí que torna a pujar, que s'abandona per un petit carrerany a mà esquerra, aquí la ruta feia un bucle una mica estrany i naltros seguim recte passant pes costat d'una espècie de jardí i d'un accés a una vivenda (no hi havia cap impediment per passar i el tram és realment curt, km. 10,5). A partir d'aquí i fins el final ja és seguir per camins (i amb algun petit tram asfaltat) de les véndes des Savions i de sa Picassa. Alerta amb el sol els darrers kms.

++++++++++++++++++
Se sigue una ruta hecha por Ibiza Caminante con algunas modificaciones (varios recortes y haciendo la cima a la Talaia de Sant Llorenç).
Ruta con cierta exigencia física para sudar un poco. La ascensión a la Talaia de Sant Llorenç no es difícil, es por el camino tradicional y haciendo un par de recortes. Buenas vistas desde la cima hacia la ciudad de Ibiza, las Salinas, incluso de los Islotes de Poniente. El descenso se hace primero por pista, después haciendo un par de recortes y cogiendo finalmente el sendero lateral del camino que está perfectamente marcado y permite ir por sombra un par de kms. Justo después de una valla está el camino de subida al Puig d'en Coll, primero bastante ancho y luego se va haciendo más estrecho. En esta ascensión se van alternando tramos de subidas bravas con tramos más suaves. Muy buenas vistas también desde la cima. La bajada es bastante rápida hacia una pista de cemento que da servicio a un par de mansiones, a partir de ahí el descenso es muy intenso. Después se llega a un camino que vuelve a subir, que se abandona por un pequeño sendero a mano izquierda, aquí la ruta hacía un bucle algo extraño y nosotros seguimos recto pasando junto a una especie de jardín y de un acceso a una vivienda (no había ningún impedimento para pasar y el tramo es realmente corto, km. 10,5). A partir de aquí y hasta el final ya es seguir por caminos (y con algún pequeño tramo asfaltado) de las Véndes des Savions y de sa Picassa. Cuidado con el sol los últimos kms.
Waypoint

Riu de Santa Eulària

Waypoint

Centre Exàmens de Conduir

Waypoint

Talaia de Sant Llorenç

Waypoint

Carrerany Puig d'en Coll

Waypoint

Puig d'en Coll

Waypoint

Camí

Waypoint

Carrerany

Waypoint

Senyal

Comments

    You can or this trail