Time  5 hours 32 minutes

Coordinates 2720

Uploaded October 26, 2018

Recorded October 2018

-
-
4,057 f
1,985 f
0
1.5
3.0
5.99 mi

Viewed 300 times, downloaded 7 times

near Sant Vicenç de Torelló, Catalunya (España)

(23-10-2018) Sant Pere de Torelló-Font Vidranesa-Bellmunt-Mas El Serrat-Sant Roc-Mas Fontdevila

**PRESENTACIÓ DE FOTOS ORDENADES D'INICI A FINAL**

Descripció Pendent Ruta circular per pujar al Santuari de Bellmunt amb sortida i arribada a la Plaça Mossèn Cinto de Sant Pere de Torelló, just on hi ha el monument del Nen de la Baldufa i punt de confluència del GR 151 i el PR-C 45 (hi ha pals indicadors). Comencem seguint el GR 151 amb les seves clàssiques marques vermelles i blanques, encara que bastant espaiades i envellides, a més d'alguna fita de tant en tant, però el camí no té pèrdua i a partir del Coll de l'Hostal del Mal Govern, s'hi afegiran marques de color taronja. A pocs metres de començar passarem per la Font d'en Pinyol, en sortir del poble passarem per un Pedronet amb una imatge de la Verge de Bellmunt, més endavant passem per un gran dipòsit d'aigua i arribem al abans esmentat Coll de l'Hostal del Mal Govern, on creuem la ctra. i que anirem creuant conforme anem pujant, en diverses ocasions. Passarem pel Pedronet de la Verge de Montserrat, per la Font Vidranesa, per l'Alzina Grossa i arribarem a l'aparcament que hi ha, just a sota del Santuari de Bellmunt. Pugem des de l'aparcament i el tros final fem un petit bucle, ja que pugem pel camí i baixem per la pista. Arribem a la placeta del Santuari, des d'on visitem tot l'entorn.

Baixem del Santuari cap a l'aparcament i seguim per la ctra. fins al primer revolt, on deixem la ctra. i seguim el caminet de l'esquerra (PR-C 45) (hi ha pal indicador) Seguim el camí molt fresat amb les marques blanques i grogues característiques, encara que també bastant espaiades. Deixem una porta metàl·lica a la nostra esquerra i de forta baixada arribem al Collet de Font de Xeca, on seguim el camí que baixa cap a la dreta. Un tros avall deixarem un camí que surt cap a la dreta i continuarem baixant fins al Collet de l'Artiga Dolenta, on seguim el camí de la dreta, que continua baixant fins a la masia de Serrat, on si que hi trobem marques freqüents, tot el tros de la masia fins arribar al pal indicador de Serrat.

Aquí seguim el caminet que surt a tocar del pal, continuem pel PR-C 45 encara que sense marques. De seguida arribem a l'Ermita de Sant Roc, des d'on continuem baixant per camí evident cap a Sant Pere de Torelló, que veiem a la llunyania. Al final de la baixada creuem el Torrent de Pedroses, un cop creuat el Torrent hi ha el pal indicador de Fontdevila, passem pel costat del Mas Fontdevila i arribem a la ctra. de la Vola, on hi ha el pal indicador Pont de Fontdevila. Seguim la ctra. cap a la dreta uns pocs metres, de seguida deixem aquesta ctra. i seguim el caminet de la dreta indicat amb un pal curt del PR-C 45. Seguim el corriol, passem pel pal indicador de l'Obac del Teatre i seguim les indicacions de Sant Pere centre, que ens portaran fins al cotxe.

Érem en Joan, en Martí, en Tomàs i en Pep
Total temps caminant 3h 46'
Waypoint

INICI I FINAL

Waypoint

FONT D'EN PINYOL

Waypoint

PEDRONET M.D. DE BELLMUNT

Waypoint

DIPÒSIT

Waypoint

COLL DE L'HOSTAL DEL MAL GOVERN

Waypoint

CREUEM LA CTRA. 1

Waypoint

CTRA. AMUNT

Waypoint

PEDRONET DE LA VERGE DE MONTSERRAT

Waypoint

CORRIOL ESQUERRE

Waypoint

FONT VIDRANESA-CREUEM CTRA. 2

Waypoint

CREUEM LA CTRA. 3

Waypoint

L'ALZINA GROSSA-CREUEM CTRA. 4

Waypoint

CREUEM LA CTRA. 5

Waypoint

APARCAMENT

Waypoint

BUCLE

Waypoint

BELLMUNT

Waypoint

COLL DE LES ALADES

Waypoint

PR-C 45

Waypoint

PORTA

Waypoint

COLLET DE FONT DE XECA

Waypoint

ESQUERRA I AVALL

Waypoint

COLLET DE L'ARTIGA DOLENTA

Waypoint

MAS EL SERRAT

Waypoint

PISTA DRETA

Waypoint

RÈTOL EL SERRAT

Waypoint

SANT ROC

SANT_ROC
Waypoint

TORRENT

Waypoint

RÈTOL FONTDEVILA

Waypoint

MAS FONTDEVILA

Waypoint

RÈTOL PONT DE FONTDEVILA

Waypoint

CORRIOL DRETA

Waypoint

RÈTOL OBAC DEL TEATRE

Waypoint

FINAL

Comments

    You can or this trail