-
-
2,371 f
1,468 f
0
1.0
2.0
3.99 mi

Viewed 1101 times, downloaded 64 times

near Mura, Catalunya (España)

Sortim de Mura des de l'Església de Sant Martí i creuem la Riera i comencem a pujar el caminet amunt. Seguirem en direcció al Forn de la Blanquerna, un antic forn de calç. Abans d'arribar al forn, passarem pel costat de la font del Formatget i la del Foradot, tot i que ens hem de desviar una mica del camí, la veritat és que és ben poc i val la pena acostar-se a aquesta última.

Seguirem el camí cap amunt i en arribar al trencall agafarem el de l'esquerra. Si seguissim el de la dreta ens portaria en direcció cap a Mura o cap a la Creu. Seguim pujant, creuem el cami ample que porta cap a Mura si agafem a l'esquerra i cap al Puig de la Balma si agafem a la dreta i seguim el caminet. Anirem pujant i abans d'arribar a dalt de tot trobarem un caminet a l'esquerra que ens durà fins a les Coves de Mura.

Tornarem enrere i seguirem pujant. Un cop a dalt, agafarem el camí de la dreta que ens durà direcció al Puig de la Balma (nosaltres vam agafar en un principi el de la, dreta que porta cap a la Coma d'en Vila o cap el Cargol i el Castellot, segons quina direcció triem en el trencall que trobem més endavant). Seguirem aquest camí i deixarem de banda alguns trencalls que ens trobarem. A l'esquerra anirem veient el Puig de la Balma. Arribarem a un gran trencall, amb una torre elècrica al davant. Si agaféssim el camí de l'esquerra ens duria al Puig de la Balma. Com la nostra intenció era fer una passajadeta, seguim recte en direcció Mura, seguint el camí ample que ens durà novament al punt on després del forn de calç haviem travessat el camí ample per anar a les coves. Agafarem el camí cap el Forn de calç, peró en arribar a l'alçada del forn, seguirem el camí recte que ens durà novament a Mura però entrant per la Font de la Coma, ja arribant a Mura.

Waypoint

Forn de calç de la Blanquera

Cave

Coves de Mura

1 comment

  • Photo of perfavic

    perfavic Nov 26, 2017

    I have followed this trail  verified  View more

    Finalment els companys han decidit seguir els senyals del SL-C 69. Wikiloc 13927542

You can or this trail