Moving time  2 hours 22 minutes

Time  2 hours 52 minutes

Coordinates 1511

Uploaded August 13, 2019

Recorded August 2019

-
-
537 f
-21 f
0
1.3
2.6
5.28 mi

Viewed 50 times, downloaded 4 times

near Sant Francesc de s'Estany, Baleares (España)

En desembre de l'any passa't vaig fer aquesta ruta o pareguda, més que res per es torrent que puja a prop des Puig des Corb Marí.
Aquella volta heu vaig fer baixant, i aquesta volta ha set puixant, però no hem trobat sa entrada a n'és torrent a sa seua desembocadura, sino que ja l'hem trobat més endavant.
Será qüestió de tornar-ho a fer baixant per agafar referències de sa entrada.
Sempre he hi ha que tenir en compte que un torrent, sobre tot si ha plogut, pot ser que sa vegetació hagii creixcut o que hi hagi rames o desfer es carrerany, lo que fa que es carrerany que hi havia pugui despareixer en algún tram.
Deixant es cotxe a sa polida església de Sant Francesc de ses Salines, anam per es cami de sa Sal Rossa, d'allí passa'm per la Xanga i de ses 6 montanyetes, hem pujam 3, sempre en vistes espectaculars, i en arribar a una cala abans de cama Recuita, comença sa pujada per es torrent, que com ja he comentat no varem trobar d'entrada a sa primera. Això també vol dir que un va camp a través i a la brava i un queda amb ses marques a ses cames que deixen es arbusts al passar per devora.
Una volta trobat es carrerany, amb trams que es perd, sobre tot per culpa de vegetació i arbres caiguts, lo que fa que sa busqui alguna pujada alternativa fins trobar es carrerany que ve de la Xanga i que va a n'és Puig des Corb Marí.
Aquest Puig amb un Bunker de sa guerra civil te unes vistes de ses Salines, es Codolar, etc espectaculars.
Desde aquí hi ha una baixada que casi mos dir aprop de s'Església de Sant Francesc.
Aquesta volta feim sa baixada per es carrerany que mos dur a la Xanga i llavors tornam paral·lel a més camí de sa Torre de sa Sal Rossa per arribar a n'és lloc de sortida.
Caminada curta amb bon temps per caminar ja que es dia anterior havien fet algunes gotes, però dolent per ses fotos ja que va quedar un dia amb boirina.

View more external

Building of interest

Torre de sa Sal Rossa

Beach

La Xanga

Archaeological site

Forn de calç

Summit

Puig d'es Corb Marí

Geodèsic i búnquers
panorama

Varies

Comments

    You can or this trail