Time  5 hours 52 minutes

Coordinates 2028

Uploaded March 22, 2015

Recorded March 2015

-
-
2,864 f
1,841 f
0
2.3
4.5
9.06 mi

Viewed 1857 times, downloaded 9 times

near Casa de Eusebi, Valencia (España)

L'ermita de Sant Esteve va ser construïda pels pagesos l'any 1702, la campana que hi havia, del Santíssim d'aquesta Vila, en 1712. L'ermita ha estat recentment restaurada. Abans de la reforma estava emblanquinat sent les seues parets blanques. Des de la seua restauració el 1991, les parets han quedat sense l'arrebossat, mostrant els murs de maçoneria i els angles parametrals reforçats amb pedres rústicament llaurades.

Es troba sobre una grada també de maçoneria, després d'ascendir per la seua escalinata col·locada al centre de la grada, arribem a l'esplanada superior. Dos arcs neogòtics realitzats amb maons cara vista, sobre ells una inscripció: L'Ermita de San Esteve- S.XVII baix el patrocini de la conselleria de agricultura i del excel·lentíssim ajuntament d'Ontinyent s'arreglà l'ermita. S'inaugurà el 20 d'octubre de 1991.

Pertany al moviment religiós de primers de segle, impulsat pels franciscans.


VALLADA:

El relieve lo configuran fundamentalmente el río Cáñoles y su valle abierto en dirección SO-NE, siguiendo la dirección marcada por la Serra Grossa, que flanquea el valle por la parte meridional con orientación prebética y la Serra de Enguera, situada en la parte septentrional, último eslabón del poderoso Macizo Cretácico del Caroche.

El clima es entre mediterráneo y continental, con temperaturas medias que oscilan entre los 8º del mes de enero y los 24º del mes de agosto, y con una media de precipitaciones anuales de aproximadamente 439 m³.

Desde Valencia, se accede a esta localidad a través de la A-7. También cuenta con estación de ferrocarril de la línea C-2 de Cercanías Valencia. (RENFE).

Localidades limítrofes:

El término municipal de Vallada limita con las siguientes localidades: Ayelo de Malferit, Enguera, Mogente, Montesa y Onteniente, todas ellas de la provincia de Valencia

View more external

Intersection

CARRETERA

Intersection

CRUCE

Summit

EL PENYÓ (Vallada)

Waypoint

FINAL SANT ESTEVE

Waypoint

SALIDA SAN ESTEVE

Comments

    You can or this trail