Moving time  4 hours 41 minutes

Time  6 hours 19 minutes

Coordinates 3241

Uploaded April 28, 2019

Recorded April 2019

-
-
1,005 f
11 f
0
2.8
5.6
11.19 mi

Viewed 99 times, downloaded 6 times

near Es Caló des Moro, Baleares (España)

CAT/ESP

Com a nota prèvia, explicar per què he posat "difícil" aquesta ruta. El 95% segueix el recorregut de la mitja marató trail de Sant Antoni (amb algun tram fet al revès per fer la ruta en forma de 8), lo que implica un recorregut prou trencacames. A més, l'accés i la sortida del torrent posterior al Restaurant de Cala Salada (Torrent Sord) és complicat i té molta pendent, es requereix una certa flexibilitat i posar les mans per sortir. Per acabar, el tram final de la Talaia de Sant Antoni és una gimkana entre arbres cremats per accedir a la capelleta. I la baixada molt directa i complicada.

Dit això, la ruta és espectacular, tant el tram litoral fins Cala Salada com el preciós tram boscós del Canal del Forn Roig seguida de la sempre exigent pujada al Cap Nonó. Gran sorpresa del torrent, que no coneixia prèviament, on es necessita passar alguns arbres caiguts. La Talaia de Sant Antoni té més pendent del que pareix i els efectes de l'incendi d'agost de 2017 es noten molt encara. La baixada és de les contundents.

La ruta és molt fàcil de seguir però millor prestar molta atenció a l'accés a la platja de sa Galera, la sortida del Canal des Forn Roig i entrada al torrent anteriorment mencionat.

+++++++++++++++++
Como nota previa, explicar por qué he puesto "difícil" esta ruta. El 95% sigue el recorrido de la media maratón trail de Sant Antoni (con algún tramo hecho al revés para hacer la ruta en forma de 8), lo que implica un recorrido bastante rompepiernas. Además, el acceso y la salida del torrente posterior al Restaurante de Cala Salada (Torrent Sord) es complicado y tiene mucha pendiente, se requiere una cierta flexibilidad y poner las manos para salir. Por último, el tramo final de la Talaia de Sant Antoni es una gimkana entre árboles quemados para acceder a la capilla. Y la bajada muy directa y complicada.

Dicho esto, la ruta es espectacular, tanto el tramo litoral hasta Cala Salada como el precioso tramo boscoso del Canal des Forn Roig seguida de la siempre exigente subida al Cap Nonó. Gran sorpresa del torrente, que no conocía previamente, donde se necesita pasar algunos árboles caídos. La Talaia de Sant Antoni tiene más pendiente de lo que parece y los efectos del incendio de agosto de 2017 se notan mucho todavía. La bajada es de las contundentes.

La ruta es muy fácil de seguir pero mejor prestar mucha atención al acceso a la playa de Sa Galera, la salida del Canal des Forn Roig y la entrada al torrente anteriormente mencionado.
Waypoint

Aquarium Cap Blanc

Waypoint

Cala Gració

Waypoint

Cala Gracioneta

Waypoint

Cap Negret

Waypoint

Punta Galera

Waypoint

Cala Salada

Waypoint

Canal des Forn Roig

Waypoint

Cap Nonó

Waypoint

2R4L

Waypoint

Cala Saladeta

Waypoint

Torrent Sord

Waypoint

Talaia Sant Antoni

Comments

    You can or this trail