-
-
2,752 f
1,562 f
0
0.5
1.0
2.08 mi

Viewed 250 times, downloaded 5 times

near les Preses, Catalunya (España)

Sortim de la plaça Major encreuament P1 Església de Sant Pere, i anem en direcció a l’àrea de Xenacs (pel camí dels Bous). Passem pel davant del cementiri i al cap de pocs metres deixem l’asfalt per agafar una pista de terra.
Caminem per la pista de terra fins que les marques grogues de la Xarxa de Senders Itinerànnia ens fan girar a la dreta per entrar en una zona de pastures.
Comencem a enfilar-nos per una forta pujada que es coneix amb el nom de la pujada dels Soldats.
Anem caminant fins que sortim a un revolt de la pista pavimentada que puja de les Preses fins a l’àrea de Xenacs. Aquí girem a l’esquerra per un camí que puja suaument i que es coneix amb el nom de camí dels Bous. Continuem per aquest camí sempre uns metres per sota de la pista, fins que creuem la pista i trobem el pal P5 trona del Rector. Nosaltres continuem per l’asfalt fins que tornem a trobar el camí dels Bous, que baixa per l’esquerra.
Anem fent petites pujades i baixades fins a trobar el pal P2 Xenacs. Aquí girem a la dreta, ens enfilem una mica i ja som a l’àrea de Xenacs.
Podeu tornar a les Preses pel mateix camí o seguint la ruta pel Volcà Racó (50min) o pel camí de les Barrincoles (45min)

View more external

Comments

    You can or this trail