Moving time  2 hours 52 minutes

Time  3 hours 41 minutes

Coordinates 5259

Uploaded November 14, 2018

Recorded November 2018

-
-
3,725 f
2,235 f
0
2.1
4.1
8.2 mi

Viewed 81 times, downloaded 3 times

near Forcall, Valencia (España)

Ruta senderista circular des del Forcall, pel PR-CV-116 per la Mola Garumba, fins al vèrtex geodèsic (1144 m.) i tornar per vora un barranquet per una senda sense marcar i sense cap dificultat en seguir que en algun punt trobem fites de pedra per marcar el camí. Només hi ha un punt conflictiu i és el pas per a baixar una faixa rocosa que es troba entre el Mas de la Mola (molt ben conservat) i el Mas del Racó. Al poc de passar per davant del Mas del Racó trobem ja una pista que hem de seguir més d'un kilòmetre on ens desviarem a l'esquerre per un antic camí carreter molt ben empedrat que descendeix ràpidament fins tornar a travessar la pista i trobar-la més avall. Seguint-la ja fins al poble, sense cap dificultat.
Iniciem la ruta en el poble del Forcall, passem el pont que travessa el riu Calders i seguim uns metres per la carretera CS-8421 i enseguida seguim per un camí paral·lel que arriba a un xicotet Ermitori, on cruem la carretera i seguim pel camí de l'assagador cap amunt passem per l'Ermita de la Consolació on seguim remuntant i apleguem a un depòsit d'aigua potable, pocs metres més endavant deixem el camí i prenem una senda que va cap a la Penya de Migdia, la qual rodejem per l'esquerre i seguim avançant prop de la faixa rocosa que rodeja la Mola.
=====================================================================
Ruta senderista circular desde el Forcall, por el PR-CV-116 por la Mola Garumba, hasta el vértice geodésico (1144 m.) y volver por borde un barranquito por una senda sin marcar y sin ninguna dificultad de seguir que en algún punto encontramos hitos de piedra para marcar el camino. Solo hay un punto conflictivo y es el paso para bajar una faja rocosa que se encuentra entre el Mas de la Mola (muy muy conservado) y el Mas del Rincón. Al poco de pasar por ante el Mas del Rincón encontramos ya una pista que tenemos que seguir más de un kilómetro donde nos desviaremos al izquierdo por un antiguo camino carretero muy bien adoquinado que desciende rápidamente hasta volver a atravesar la pista y encontrarla más abajo. Siguiéndola ya hasta el pueblo, sin ninguna dificultad.
Iniciamos la ruta en el pueblo del Forcall, pasamos el puente que travesía el río Calders y seguimos unos metros por la carretera CS-8421 y enseguida seguimos por un camino paralelo que llega a un pequeño Ermitorio, donde cruzamos la carretera y seguimos por el camino del azagador hacia arriba pasamos por la Ermita de la Consolación donde seguimos remontando y llegamos a un depósito de agua potable, pocos metros más adelante dejamos el camino y tomamos una senda que va hacia la Peña de Mediodía, la cual rodeamos por el lado izquierdo y seguimos avanzando cerca de la faja rocosa que rodea la Mola.

Comments

    You can or this trail