-
-
796 ft
648 ft
0
0.6
1.2
2.42 mi

Viewed 379 times, downloaded 4 times

near Santa Magdalena, Catalunya (España)

S’anomena el camí de la Central, perquè antigament hi havia hagut una central elèctrica. A l’entorn de la resclosa es conserva un bon ecosistema de bosc de ribera i fauna aquàtica.

Sortim del pal G51 Sant Jaume de Llierca i agafem la direcció de la Resclosa (25min). Anem caminant pels carrers de dins del poble fins que trobem el pal SJLL1 Zona Esportiva i agafem la direcció de la Resclosa, per Can Costica, (40min).
Caminem per dins el poble, però de seguida en sortim i agafem un camí que voreja un camp fins que entrem en un bosc d’alzines. Seguim pel bosc, sempre seguint les marques grogues de la Xarxa de Senders Itinerànnia, i sense adonar-nos-en sortim a una carretera. Aquí girem a l’esquerra i anem caminant fins que trobem el pal SJLL2 La Central Elèctrica, on tornem a girar a l’esquerra i passem per una pista de terra que va paral•lela al riu Fluvià. En uns 10 minuts arribem a la Resclosa.
A partir d’aquí continuem sempre per la pista de terra i paral•lels al riu. Continuem endavant fins que fem una petita pujada. Aquí ja veiem el pal SJLL2 La Central Elèctrica: això vol dir que a partir d’aquest punt només cal desfer el camí d’anada.

View more external

Comments

    You can or this trail