Time  6 hours 52 minutes

Coordinates 1923

Uploaded July 11, 2015

Recorded July 2015

-
-
9,057 f
6,531 f
0
2.7
5.4
10.81 mi

Viewed 587 times, downloaded 9 times

near Arànser, Catalunya (España)

CAT, CAST.

Sortida a les 5 del matí desde Vilafranca, direcció Igualada, Manresa i agafant la C-58, passem per els tùnels del Cadí, girém cap a l´esquerra direcció, Bellver de la Cerdenya, Martinet, sortin del poble girém a la dreta direcció al Poble D´Arànsa LV-4036 , aném direcció a les pistes d´esqui de fons amb el mateix nom i agafem pista forestal, amb molt bon estat deixém els cotxes al refigi Prat Miró on iniciem la marxa, passant per les Pollineres, estany petit estany Gran,Refugi on parém a esmorzar, i iniciém pujada cap al cim del Perafita bordejant la frontera amb Andorra i L´Alt Urgell, les vistes son espectaculars, seguím camí per anar a fer el Cim del Monturull, la pujada i la baixada em d´anar amb cura, peró no te gaire dificultat, seguím camí i per fer el retorn decidim baixar per el dret, hi han tracks que passen per camíns millors, torném a agafar pista forestal passant de nou per les Pollineres fins al punt d´inici.

Ruta feta amb, La Yolanda, La Alexandrina, Marcus, Mauricio, JuanMa, Ángel, Pere, Rafa i El meu amic inseparable, el Max i jo mateix.

Eppp!!! vàrem dinar a L´HOSTAL DE LA PERA, A ARÀNSA, molt recomenable, vàrem gaudir d´un dinar explèndit, repetirém segur ;-)

CAST.

Salida a las 5 de la mañana desde Vilafranca, dirección Igualada, Manresa y cogiendo la C-58, pasamos por los túneles del Cadí, giramos hacia la izquierda dirección, Bellver de la Cerdeña, Martinet, saliendo del pueblo giramos a la derecha dirección al pueblo Arànser LV-4036, vamos dirección a las pistas de esquÍ de fondo con el mismo nombre y cogemos pista forestal, con muy buen estado dejando los coches en REFIG Prat Miró donde iniciamos la marcha, pasando por las Pollineres, estanque pequeño lago Gran, Refugio donde paramos a desayunar, e iniciando subida hacia la cima del Perafita bordeando la frontera con Andorra y Alt Urgell, las vistas son espectaculares, seguido camino para ir a hacer la cumbre del Monturull, la subida y la bajada se ha de ir con cuidado, pero no tiene mucha dificultad, seguir camino y para hacer el retorno decidimos bajar por el derecho, hay tracks que pasan por caminos mejores, volvemos a coger pista forestal pasando de nuevo por las Pollineres hasta el punto de inicio.

Ruta hecha con, Yolanda, La Alejandrina, Marcus, Mauricio, JuanMa, Ángel, Pedro, Rafa y Mi amigo inseparable, el Max y yo mismo.

Eppp !!! comimos en HOSTAL DE LA PERA, en Aransa, muy recomendable, disfrutamos de una comida espléndido, repito seguro ;-)
Lake

Estany de la Pera

Lake

Estany de la Pera Petit

Refuge

Refugi i font de les Pollineres

Summit

Cim de Monturull

Summit

Cim de Perafita

Refuge

Refugi Estanys de la Pera

fountain

FONT DE LA PEDRUSCA

panorama

PAS DE LA PERA

Refuge

REFUGI DE PRAT MIRÓ

Refuge

Refugi Estanys de la Pera

2 comments

 • Photo of Paismediterrani

  Paismediterrani Jul 18, 2015

  Aquesta volta és molt divertida, amb unes vistes precioses. Jo la vaig fer gairebé igual, tot i que després de fer el cim del Monturull vaig baixar per una canal tartera avall fins arribar al llac petit de la pera. Molt entretinguda i molt recomanable.

 • Photo of MiquelCampe

  MiquelCampe Jul 28, 2015

  Doncs si Paismediterrani, ruta i paisatje molt recomenable, si es veritat a la Esquerra un cop fet el Monturull, a uns 500 metres es veía un corriolet, nosaltres vàrem anar mes endevant i baixar per el dret.
  Gràcies per el comentari.
  Salut i cames.

You can or this trail