Time  6 hours 10 minutes

Coordinates 4167

Uploaded October 18, 2019

Recorded October 2019

-
-
7,552 f
5,311 f
0
3.0
6.0
11.91 mi

Viewed 191 times, downloaded 9 times

near els Banys de la Presta, Occitanie (France)

RECORDA    si et posiciones sobre    " Veure més  "    (de color blau)  que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida - arribada: Refugi Pastoral dels Forquets (Prats de Molló-La Preste, Comarca del Vallespir, Catalunya Nord, Estat Francès).
Per arribar al Refugi: agafarem la pista forestal asfaltada que surt de l'entrada del Balneari de la Prest pal indicatiu) i puja al refugi (uns nou kilòmetres).

Sortirem de l'aparcament del Refugi i anirem per la pista per on hem arribat. La seguirem tot pujant, fins arribar a la tanca que impedeix la circulació de vehicles.


Aquí deixarem la pista i creuarem el Coll de les Basses (magnífic mirador amb grans vistes), per agafar el camí que va al Refugi de Sant Guillem. És un camí que marxa en direcció al nord-est per la cara de Llevant de la muntanya; fressat i amb fites i també pintura vermella i groga.

Passarem pel Refugi Pastoral dels Coms i arribarem a la cruïlla de camins del Roc de la Descargue. En aquest punt deixarem el camí que tot baixant va al Coll de la Regina i a Sant Guillem i agafarem el que marxa tot pujant.

Aquest camí és el del GR 10 (pintura vermella i blanca) que va al Refugi de Marialles que en aquest tros comparteix recorregut amb el camí del Tour del Canigó.

El seguirem tot pujant. Passarem per la Font de la Perdiu i arribarem el Pla Guillem on trobarem una cruïlla de camins. Deixarem el GR i agafarem el que marxa a Ponent en direcció sud-oest (pintura vermella i groga) tot seguint una vella pista fins arribar a la Collada del Vent.

Aquí deixarem la senyalització vermella i groga que ens portaria al Coll de Roques Blanques, per continuar amb el camí (pintura groga) que marxa en direcció sud-oest.

A l'anada passarem per la Collada de les Voltes, els Armaris, per sota del Coll de les Molles i arribarem al Coll de Bise.

Aquí el camí baixa en direcció sud. En la baixada creuarem la pista forestal que hem deixat en l'anada. També per un abeurador i arribarem de nou a la pista forestal, en la cruïlla de camins coneguda com la Togne.
Ja només ens restarà desfer el camí de l'anada fins a l’aparcament.

També podeu veure:
Refugi de les Conques-Coll de les Molles-Coll de Roques Blanques-Puig de la Collada Verda-Portella dels Avets-Coll Baix
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/refugi-de-les-conques-coll-de-les-molles-coll-de-roques-blanques-puig-de-la-collada-verda-portella-42331828

Refugi de Conques (Prats de Mollo)-Collada del Vent-Puig de la Collada Verda-Ras del Garbé
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/refugi-de-conques-prats-de-mollo-collada-del-vent-puig-de-la-collada-verda-ras-del-garbe-1216040

Estables (Coll de la Regina-Cabanya dels Coms-Collada del Vent-Refugi de Pla Guillem)
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/estables-coll-de-la-regina-cabanya-dels-coms-collada-del-vent-refugi-de-pla-guillem-1199519

Les Estables(Prats de Mollo (Els Estables-Puig Rojà-Pic de Set Homes-Coll dels Bocacers))
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/les-establesprats-de-mollo-els-estables-puig-roja-pic-de-set-homes-coll-dels-bocacers-1145011

Canigó des del Refugi Pastoral dels Estables (Prats de Molló)
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/canigo-des-del-refugi-pastoral-dels-estables-prats-de-mollo-459611

Cartografia: I. G. N., mapa 2349 ET Massif du Canigou.

View more external

Waypoint

Els Forquets

Waypoint

Vistes

Waypoint

Cruïlla La Togne

Waypoint

Vistes

Waypoint

Pla de l' Estanyol

Waypoint

Coll de les Basses

Waypoint

Rec

Waypoint

Pal Indicatiu

Waypoint

Rec

Waypoint

Vistes

Waypoint

Rec

Waypoint

Els Coms

Waypoint

Roc de la Descarga

Waypoint

Mirador

Waypoint

Font de la Perdiu

Waypoint

Pla Guillem

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Vistes

Waypoint

Collada del Vent

Waypoint

Collada de les Voltes

Waypoint

Font

Waypoint

Coll de Bisa

Waypoint

Abeurador

Comments

    You can or this trail