Time  8 hours 23 minutes

Coordinates 3511

Uploaded January 4, 2015

Recorded January 2015

-
-
3,438 f
1,100 f
0
2.6
5.3
10.56 mi

Viewed 1518 times, downloaded 24 times

near Pincaró, Catalunya (España)

Ruta feta el dissabte 3 de gener de 2015 amb els "senyderistes ilusos".

Comencem la ruta just al principi del camí que porta fins el mas la Figa que estar tancat amb una cadena. Seguirem el camí on haurem de passar pel costat d'una porta i desprès travessar la Muga i un trosset més endavant el riu Major que és més petit i arribem a la casa de la Figa que és just el començament de la volta circular que farem, ja que en la tornada passarem per aquest punt.


Seguirem per l'esquerra passant per davant d'una font i agafarem un corriol a l'esquerra que anirem enfilant passant per la canal fosca i el bac del Maranyès. Just abans d'arribar a les ruïnes de la Pardella trobarem unes cadenes que ens ajudaran per superar una petita grimpada per arribar a les ruïnes.


Continuarem pujant pel corriol fins a trobar el corriol que porta al puig de castell d'Arget, el seguirem i passat el coll de la Ginesta comença una grimpadeta per poder fer el cim. Un cop fet el cim del castell d'argent i haver gaudit d'unes vistes aèries i veure al davant tot el recorregut que ens queda per fer, desfem el camí fins al corriol d'on hem vingut i continuarem el corriol tot pujant fins al collet de la Fiola i la casa de la Fiola.


A partir d'aquí el camí puja més pronunciat i abans d'arribar als arbres trobarem una bifurcació que estar marcada en groc pels dos costats, s'àuria d'agafar el de l'esquerra que porta directe a dalt, cosa que nosaltres vàrem agafar el de la dreta i més andavant varem tindre que fer una forta grimpada camp a través per arribar al camí de dalt. Un cop al camí bo el seguim per arribar al punt geodèsic del Puig de la Gavarra.


Continuarem el corriol i per arribar al cim del castell del bac de Grillera haurem de fer una grimpada amb l'ajuda d'una cadena que va molt bé per pujar. Un cop a dalt i després de gaudir de les vistes continuarem fent un petit descens i passarem pel mig d'una escletxa anomenada el pou del Fau( també es pot passar per fora). Just arribar a la collada del Fau trobarem una cruïlla de camins, el de la dreta marca Albanyà que és el que s'ha d'agafar per continuar la ruta, nosaltres continuarem rectes per arribar a l'ermita de la Mare de Déu del Fau, farem una visita per dins i per continuar per no desfer el camí el que vàrem fer va ser baixar pel mig del bosc campi qui pugui fins a trobar el corriol que va cap a Albanyà.


Continuarem pel corriol sempre tirant a vall, passant pel coll de la pinosa i més endavant per la casa de la Trilla, un tros més avall per la font de la trilla i arribarem a la pista que ja no abandonarem fins a arribar a la casa de la Figa i desfarem el camí fins al principi de la ruta.


River

1

RIU LA MUGA
Intersection

2

MAS LA FIGA
Waypoint

3

PLAÇA CARBONERA
Risk

4

Ruins

5

LA PARDELLA
Intersection

6

TRENCANT
Waypoint

7

Summit

8

CASTELL D ARGET
Mountain pass

9

COLLET DE LA FIOLA
Ruins

10

LA FIOLA
Waypoint

11

CAMÍ BO
Summit

12

PUNT GEODESIC PUIG DE LA GAVARRA
Risk

13

Risk

14

Risk

15

DALT CADENA
Summit

16

CIM DEL CASTELL BAC DE GRILLERA
Waypoint

17

ESCLETXA
Sacred architecture

18

MARE DE DÉU DEL FAU
Waypoint

19

LA TRILLA
fountain

21

FONT DE LA TRILLA
River

22

CLOT DEL TAQUINELL

Comments

    You can or this trail