-
-
3,713 f
2,911 f
0
3.9
7.9
15.72 mi

Viewed 21 times, downloaded 2 times

near La Puebla de Valverde, Aragón (España)

Eixida de la Puebla de Valverde on prendrem de seguida el barranc dels Majuelos per on caminarem uns 3 quilòmetres, després al costat del barranc del Cubillo passant per Casa de la Benita, Casa del Gordo, creuarem el riu Millars i arribarem fins a l'impressionant Molino de la Puebla en la confluència amb el riu Valbona.
A partir d'ací el camí remunta el riu Valbona visitant les seues infraestructures hidràuliques, font dels Piquillos, masia Cordiles, mas i molí dels Piquillos, assut dels Piquillos, Molino Buitrera o de la Luz, assut del molí de la Luz, creuant diverses vegades el riu, fins a arribar a Valbona.
Curta visita al poble i camí de Mora de Rubielos al costat del riu Valbona passant pel molino del Pino, font del Conejo, casa i molí de Juan el Cestero o dels Alpargateros, assut dels Alpargateros fins a l'embassament de Valbona. Ací seguirem ja per pista fins a Mora de Rubielos passant per la masia dels Majadales, masia del Puntarrón, ermita de la Soledad, ermita de Loreto i Mora de Rubielos.
Waypoint

ASSUT CESTEROS

Waypoint

ASSUT MOLINO LUZ

Waypoint

ASSUT MOLINO PINA

Waypoint

ASSUT PIQUILLOS

Waypoint

CORRAL

Waypoint

FONT CONEJO

Waypoint

MAS PIQUILLOS

Waypoint

SAVINES

Waypoint

VALBONA

Waypoint

XOP MOLINO PUEBLA

Comments

    You can or this trail