-
-
5,315 f
4,150 f
0
1.5
3.0
5.95 mi

Viewed 139 times, downloaded 2 times

near La Virgen de la Vega, Aragón (España)

El punt d'eixida d'aquesta ruta és dalt del port de sant Rafael, situat a una altura de 1.560 metres.

La primera part de la ruta serà tot baixada, baixarem la major part per pista fins arribar cap al km 4 a la font Fuennarices, aquest és un bon lloc per a esmorzar ja que tens merenderos i aigua ben fresca, fins i tot una basseta a on pots posar els peus.

Després d'esmorzar continuem baixant un quilòmetre més, ara anirem per senda fins arribar a la baixada de la cascada de la Hiedra, aquest punt és molt bonic i és un bon punt per a refrescar-te.

Una vegada vista la cascada tornem a Fuennarices, darrere de la font hi ha una sendeta que va pel barranc de l'Arc, aquesta ens porta a un arc de pedra molt bonic, travessarem per senda zones boscoses d'abundant vegetació a on es fa molt agradable caminar, eixirem cap al km 6 a una pista, caminarem un quilòmetre per la pista i tornarem a la senda per zones boscoses.

A tindre en compte que en el waypoint que posa abelles, km 6,3 havem tingut que fer un xicotet rodeig ja que en el camí han posat caixes d'abelles.

Finalment eixirem a un mirador desde a on és pot veure la població de Virgen de La Vega i a pocs metres del mirador estarà el pàrquing del port de sant Rafael a on havem deixat els cotxes.
Waypoint

PUERTO SAN RAFAEL

Waypoint

BARRANC DEL LLOP

Waypoint

ESQUERRE

Waypoint

DRETA

Waypoint

ESQUERRE

Waypoint

RECTE

Waypoint

FUENNARICES

Waypoint

BAIXADA

Waypoint

CASCADA HIEDRA

Waypoint

ARC

Waypoint

DRETA PISTA

Waypoint

RECTE

Waypoint

ABELLES

Waypoint

FI PISTA

Waypoint

DRETA

Waypoint

DRETA

Waypoint

ESQUERRE

Waypoint

MIRADOR

2 comments

 • Photo of Juane Alemany

  Juane Alemany Aug 19, 2017

  I have followed this trail  View more

  Preçiosa ruta Dani.
  Es un recorregut molt agradable.Amb eixa baixada hasta Funnarices i el pas per la Cascada de la Hiedra.La part del Barranc del Arc es molt bonica i de fet tinc en ment una ruta per a la setmana que be per alli,amb alguns trams nous...jejeje.
  Enhorabona per la ruta.

 • Photo of Kubala

  Kubala Aug 20, 2017

  Gràcies per la valoració i gràcies per compartir, estaré atent a les variacions que li faràs a la ruta per continuar aprenent.
  Salutacions.

You can or this trail