-
-
3,570 f
2,449 f
0
2.3
4.7
9.32 mi

Viewed 24 times, downloaded 1 times

near Siete Aguas, Valencia (España)

Iniciem la ruta en l'àrea recreativa de la Font la Vallesa.

Caminarem 4 km per pista fins arribar a un replà, punt on comença la part circular de la ruta i on tornarem d'aci un rato. Girarem a l'esquera i continuarem uns 3 km mes fins arribar al barranc. Girarem a la dreta i anirem per una senda que ens portarà a les pintures rupestres.

Baixarem dins del barranc i trobarem les pintures rupestres en un abric junt al barranc. Continuarem per la senda que portavem fins que ens desviarem a la dreta per una senda marcada per montonets de pedra i punts de color verd o taronja, que ens portaran pel costat d'altre barranc. Aneu seguint el track per no pedre la senda, mes quan eixim del barranc en una pujada algo exigent.

Una vegada fora del barranc vorem el vèrtex geodèsic, al que arribarem després d'una xicoteta trepada. Des d'aci dalt tenim molt bones vistes, fins i tot del pic Rope o el Siete Pinos de Chera.

Farem el destrepe i començarem a baixar tot el pujat per senda marcada per montonets de pedra, passant junt a la Cova primer i la Roca "Hongo de Caliza" després, fins arribar a l'explanada, i desfent els 4 km de pista inicials arribarem als cotxes.

((Mes informació en la web de baix))

View more external

Comments

    You can or this trail