-
-
3,151 f
1,311 f
0
2.7
5.5
11.0 mi

Viewed 41 times, downloaded 3 times

near Pavías, Valencia (España)

Eixim de Pavies pel camí de la Font Juncosa i per la senda del mateix barranc pugem fins a la Balsa del Lobo. Uns metres més endavant enfilem per un sender que passa per la Serratilla i arriba al coll de Los Arenosos, des d'on agafem un sender que ix per l'esquerra que ens portarà a un camí que seguirem per la dreta i en la cruïlla a l'esquerra fins arribar al corral de la Canaleta, des d’on seguim un sender que passa per la font del mateix nom, al costat d’un barranquet, creuem una pista i de seguida trobem altra que puja a la masia de Bagán.
Abans d’arribar, en trobar un barranquet seguim la pista secundària de la dreta, on es trobarem amb el GR-7, que seguirem fins aplegar a la pista que baixa a Cirat, la qual seguirem durant 2’5 km.
Al corral del Sastre, la deixarem desviant-se per l’esquerra. En una corba pronunciada també la deixarem i anirem a vore les fonts que abasteixen Cirat (en casetes tancades): Font del Paso y Font de los Silleros, sota una cinglera.
Seguirem el camí fins a travessar l’anterior i seguir un sender que va per sobre de la conducció d’aigua pel barranc de La Losa. Acaba en la pista que va al Salto de la Novia. La seguirem per l’esquerra en direcció a Cirat, retallant el tram final i aplegant a la zona esportiva del poble.

Comments

    You can or this trail