Time  6 hours 8 minutes

Coordinates 2302

Uploaded November 9, 2016

Recorded November 2016

-
-
3,512 f
1,850 f
0
2.0
4.0
8.05 mi

Viewed 417 times, downloaded 19 times

near Peramola, Catalunya (España)

(08-11-2016) Moles del Corb i Sant Honorat-Castell-llebre

**PRESENTACIÓ DE DIAPOSITIVES ORDENADES D'INICI A FINAL**

Sortim d'uns 100 metres abans d'arribar a l'hotel Can Boix de Peramola, on hi ha un bon lloc per aparcar. Arribem a Can Boix i a l'entrada veiem la pista de Castell-llebre que serà per on tornarem. Nosaltres passem a tocar les parets de l'hotel, l'envoltem pel seu costat dret i arribem al primer pal indicador, dels molts que anirem trobant en la ruta d'avui.
Seguim l'indicador de Peramola, una mica després hi ha un altre pal, seguim Els Quatre Camins, arribem al Grau de Porta on el pal és a terra, cal seguir el camí que puja i sense deixar-lo arribarem a Els Quatre Camins, on seguirem la pista que puja cap a la dreta (no hi ha pal)
Seguim la pista i arribem al Forat del Corb i poc després al trencant de la Casa del Corb, tots dos indicats. Arribem a la Casa, la visitem i seguim pel camí que baixa cap als arbres, en sortir de l'arbrat trobem un tros equipat amb cadena, que ens ajuda a pujar fins a la base de la Roca del Corb, just on hi ha el Corral del Corb. Donem la volta a la Roca del Corb i arribem al trencant del Coll de Mu (hi ha pal indicador amb una nota de "Precaució passos aeris, ruta parcialment equipada" i tan parcialment ja que uns quants passos equipats serien d'agrair i només n'hi ha un)
Seguim la direcció de Roc de Rombau, de seguida arribem al Coll de Mu, pujem uns metres i trobem l'únic tros equipat amb cadena. Continuem amb molta precaució sense problemes, ja que el camí està sec, si estigués mullat no seria gens recomanable. El camí va seguint totes les raconades de la muntanya i arriba al trencant indicat per anar directes a Can Boix, nosaltres continuem pujant fins arribar al Coll de Sant Honorat. Des d'aquí pugem fins a Sant Honorat, veiem les ruïnes de l'ermita, arribem fins a un mirador i tornem pel mateix camí.
Ja de tornada al Coll de Sant Honorat, seguim pista avall, passem pel trencant del Roc de Rombau, continuem per la pista cap a Castell-llebre i baixant trobem un rètol que ens indica una drecera. El camí de la drecera no és veu gens fresat i el temps és el mateix que per la pista, així que triem baixar fins a Castell-llebre per la pista.
De Castell-llebre baixem per una pista en perfecte estat fins a Can Boix i al cotxe.

Érem en Martí, en Tomàs i dos Peps
Total temps caminant 4h 51m
Waypoint

Inici i final

Waypoint

Can Boix

Waypoint

Trencant Font Viva

Waypoint

Trencant El Roser

Waypoint

Grau de Porta

Waypoint

Rètol

Waypoint

Quatre Camins

Waypoint

Forat del Corb

Waypoint

Trencant Casa del Corb

Waypoint

Casa del Corb

Waypoint

Cadena 1

Waypoint

Corral del Corb

Waypoint

Trencant Coll de MU

Waypoint

Coll de Mu

Waypoint

Cadena 2

Waypoint

Foto 1

Waypoint

Foto 2

Waypoint

Trencant Can Boix

Waypoint

Coll Sant Honorat

Waypoint

Mirador 1

Waypoint

Sant Honorat

Waypoint

Mirador 2

Waypoint

Trencant Roc Rombau

Waypoint

Drecera

Waypoint

Collet Castell-llebre

Waypoint

Castell-llebre

Waypoint

Pedronet

Comments

    You can or this trail