Moving time  one hour 23 minutes

Time  2 hours 55 minutes

Coordinates 1176

Uploaded January 21, 2018

Recorded January 2018

-
-
1,564 f
764 f
0
0.9
1.8
3.64 mi

Viewed 153 times, downloaded 5 times

near Las Villas, Valencia (España)

Deixem el cotxe aparcat al Mirador de Sant Josep i caminat per la CV-147 direcció Benicàssim, ens desviem a la dreta a uns 200 mts; baixant cap a l'àrea de pic-nic que hi ha i seguint el camí que trobarem a l'esquerra direcciò Sud, on a escasos 100 mts. hi ha una bifurcaciò on seguirem la marxa cap a la dreta. Seguint aquest camí arribarem a un encreuament on triem el camí cap a l'esquerra que ens durà fins la tanca que resguarda el recinte del Monestir Vell dels Frares Carmelites.

Com que suposava no podría accedir dins del recinte cercat, he volgut inspeccionar els voltants per a veure les runes des de varios punts, i com que tampoc he aconseguit res de l'altre mon, hem tornat Otto i jo per on havíem vingut, fins arribar a l'encreuament que ve des de l'àrea de pic-nic on hem continuat rectes.

A uns 300mts. d'aquest punt arribem a la Font de Sant Joan, amb una bassa buida i la porta de la font encadenada. Seguint per el camí, a uns 300mts. mes, arribem a una zona om podem trobar, amb pocs metres de distancia, l'Antre de Sant Elíes, la Font de Naixemet (...amb aigua...) i l'Ermita de Ntra. Sra. de la Luz Naciente.

Continuant per el camí hormigonat, arribem a uns 200mts. a una bifurcació on prenem el ramal cap a la dreta, que ens du cap al fons del barranc passant per una ombría de canyars. Després de recorrer uns 600mts. arribem a un encreuament on girarem cap a la dreta i de seguida veurem el Corral de Sant Elíes. Despres de fer una visita i unes fotos al recinte, tornem al camí on haurem d'anar en compte de no equivocar-nos al prendre la direcciò correcta (...després del corral farem "esquerra" i "dreta" a les pròximes bifurcacións...)

Després de mig kilòmetre aprox. arribem a un encreuament on deurem de girar a ma dreta per arribar a uns 100mts. al paratge de la Font de La Teula (...amb aigua...) on el meu company Otto i jo farem una pausa en el camí per a beure i esmorzar a peus de la font.

Després del descans enfilem la senda que es pot veure a ma esquerra, mirant de front la caseta de la font, que ens durà, deprés d'una "forteta" ascensió d'uns 200mts, fins una especie de passadis, que supose seríen runes de l'antic convent. Continuem pujant i arribem a les inmediacións del Convent Nou del Carmelites, on als pocs metres, ens desviem cap a l'esquerra per la CV-147 que ve de la Magdalena, i escasament a 100mts, ens desviem cap a la dreta per la pista asfaltada que baixa des del Bartolo.

Farem uns 500mts. per aquesta pista i, després de poder veure cap a l'est el conjunt d'illes Columbretes, arribarem a un punt on trobem una senda que veurem a la nostra dreta. La prenem i, després de fer uns 100mts., anirem en molt de compte perque trobarem una xicoteta senda a la nostra esquerra que quasi ni es veu, degut a que esta gens patejada i es dificil veure-la.

Baixem per ella en molt de compte, perque prou desnivell, es estreta i les branques dels arbustos quasi la cobreixen. Uns 200mts. després arribem a una mena de "rambleta" on prendrem la baixada cap a la dreta on arribarém a poc de temps a la carretera del Bartolo. Girem cap a l'esquerra i ja podrem veure el punt des d'on hem començat aquesta ruta d'avuí.
Photo

Inici Ruta

Photo

Cap a L'esquerra

Photo

Monestir Vell

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Font de Sant Joan

Photo

Antro de Sant Elíes

Photo

Antre

Photo

Font del Naixement

Photo

Ermita Ntra. Sra. de la Luz Naciente

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Corral de Sant Elíes

Photo

Cap a L'esquerra

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Font de La Teula

Photo

Cap a L'esquerra

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Cap a L'esquerra

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Fita Cap a la Dreta

Photo

Cap a la Dreta

Photo

Fi de Ruta

Comments

    You can or this trail