Time  5 hours 23 minutes

Coordinates 3846

Uploaded June 4, 2019

Recorded May 2019

-
-
147 f
0 f
0
3.2
6.5
12.95 mi

Viewed 108 times, downloaded 9 times

near Binissafuller, Baleares (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l'excursió.

El Camí de Cavalls, és el GR 223 (senyals de pintura vermella i blanca), que dóna la volta a tota la Illa de Menorca, resseguint la costa, sempre que és possible. El seu recorregut és fressat i no té cap dificultat per una persona acostumada a caminar.
A cada 80 metres aproximadament hi han valises de fusta que portant el número d'etapa i el numero de valisa dins de l'etapa. En les cruïlles també hi ha pals indicatius. En resum, està molt i molt vent senyalitzat. L'organització divideix el camí en 20 Trams. Cada persona pot fer els trams que vulgui amb un dia, però tenim en compte que cal acabar en un final de Tram que segui possible arribar en cotxe per la recollida.
Nosaltres pel tema de logística i transport, varem contractar els serveis de Camí de Cavalls 360º.

Aquesta excursió es continuïtat de:
Menorca, Camí de Cavalls, 8ª Etapa, Sant Tomas - Binissafúller
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/menorca-cami-de-cavalls-8a-etapa-sant-tomas-binissafuller-37217867

Aquesta és la novena i ultima etapa del Camí de Cavalls, correspon a un tros del Tram 17: Cala en Porter - Binibèquer Vell; al Tram 18: Binibèquer Vell - Punta Prima; al Tram 19: Punta Prima - Cala Sant Esteve i al Tram 20: Cala Sant Esteve - Maó.
Creuarem la Cala de Binissafúller per endinsar-nos en la urbanització de Binibéquer que creuarem tot passant pel costat d'algunes petites Cales fins arribar a la CalaBiniancolla que es fa servir de petit port.
El camí segueix per la costa de sa Sivineta, la Torra de Son Ganxo per arribar a la Platja de Punta Prima (fi del Tram 18). Continuem en direcció a la Cala d'Alcalfar. Un cop creuada, el camí marxa per l'interior, passant a prop de la Torre d'en Penjat per arribar a la Cala de Sant Esteve (fi del Tram 19).
A partir d'aquí el camí marxa per l'interior, creuant el poble d'Es Castell i entrant a Maó. El creuarem fins arribar a la punta Nord del Port on varem començar.

Cartografia Editorial Alpina, mapa Menorca - Camí de Cavalls - GR 223.

Adjunto enllaç de tot el recorregut del Camí de Cavalls.

Menorca, Camí de Cavalls
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/menorca-cami-de-cavalls-37229936

View more external

Waypoint

Torre d' Alcalfar

Waypoint

Cala Alcalfar

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Es Castell

Waypoint

Oficina Camí de Cavalls 360º

Waypoint

Cala Figuera

Waypoint

Binissafúller

Waypoint

Cala en Fust

Waypoint

Vistes Caló de S' Oli

Waypoint

Cala Biniancolla

Waypoint

Platja Punta Prima

Waypoint

cruïlla

Waypoint

Ses Salines

Comments

    You can or this trail