Coordinates 610

Uploaded March 10, 2014

-
-
177 f
1 f
0
2.0
4.0
8.04 mi

Viewed 1835 times, downloaded 79 times

near Son Xoriguer, Islas Baleares (España)

Menorca 2008 dia 5 | Camí de Cavalls: Son Xoriguer > Platges de son Saura > Talaia d'Artrutx > Macarella


CAT ::

5è dia del viatge motxillero per recòrrer el seguit de cales, platges, pobles i urbanitzacions del sud i centre de Menorca, durant l'agost de 2008.

Aquest dia vaig seguir un tram del Camí de Cavalls que em va dur des de la platja de Son Xoriguer fins a la Cala Macarella novament. Gaudint de totes les vistes, la millor descripció del recorregut la fan les fotos que he penjat ;)

Per afegir, només dir que vaig parar-me al bar-restaurant que hi ha a la Cala Macarella, per descansar i hidratar-me... Per després continuar i plantar la tenda ben aprop, a una zona alta de vistes privilegiades i apartada de tot i tothom. Recordo que per la nit em van despertar alguns sorolls que debia fer algun animal pels voltants de la tenda, ves a saber... Però al sortir amb la llanterna no vaig conseguir veure res movent-se aprop. Així que a tornar a dormir ;) Fi del dia.


ESP ::

5º día del viaje mochilero para recorrer el conjunto de calas, playas, pueblos y urbanizaciones del sur y centro de Menorca, durante agosto del 2008.

Este día seguí un tramo del Camí de Cavalls (Camino de Caballos) que me llevó desde la playa de Son Xoriguer hasta la Cala Macarella nuevamente. Disfrutando de todas las vistas, la mejor descripción del recorrido la hacen las fotos que he subido ;)

Para añadir, sólo decir que paré en el bar-restaurante que hay en la Cala Macarella, para descansar e hidratarme... Y luego continuar y plantar la tienda bien cerca, en una zona alta de vistas privilegiadas y apartada de todo y todos. Recuerdo que por la noche me despertaron algunos ruidos que debía hacer algún animal por los alrededores de la tienda, a saber... Pero al salir con la linterna no conseguí ver nada moviéndose cerca... Así que a continuar durmiendo ;) Fin del día.

Beach

Platja de son Xoriguer

Camping

inici

panorama

Cala Parejals

Cave

Raconada de son Vell - cova pirata

panorama

Raconada de son Vell - cap de drac

panorama

Camí de Cavalls

Archaeological site

naveta de la raconada

panorama

Camí de Cavalls (2)

panorama

foto punta de Pesquera des Comte

Ruins

naveta vigilància Ets Escalons

panorama

vistes a Platges de son Saura

Beach

Platges de son Saura

fountain

cervesa fresca

Beach

Cala des Talaier

Waypoint

camí Talaia d'Artrutx

panorama

vistes baixant de la talaia

panorama

penya-segat Punta de na Gall

panorama

vistes des de Punta de na Gall

panorama

camí a la Macarelleta

Waypoint

bar rest. - Cala Macarella

Camping

zona tenda

panorama

cala escarpada Ets Escalons

Comments

    You can or this trail