Coordinates 530

Uploaded March 8, 2014

-
-
79 f
3 f
0
2.0
3.9
7.88 mi

Viewed 2588 times, downloaded 83 times

near Cala'N Blanes, Islas Baleares (España)

Menorca 2008 dia 2 | Cala en Forcat - Ciutadella de Menorca


> CAT ::

2n dia del viatge motxillero a Menorca per recòrrer el seguit de cales, platges, pobles i urbanitzacions del sud i centre de l'illa, durant l'agost de 2008.

Aquest dia, sortint a prop de Cala en Forcat, vaig dirigir-me a Ciutadella de Menorca per visitar-la i viure-la una mica. Una petita ciutat amb molts carrerons encara autèntics d'aspecte illenc, plena de botiguetes i bars encarades al turista i amb una zona de copes amb diversos locals. Ciutadella queda delimitada per mar per dues cales que entren ben a dins i que li donen un paisatge i passejos marítims encantadors.

Quan el sol es ponia, vaig agafar un bus des de la Plaça dels Pins en direcció a Cala en Bosc, amb intenció de buscar un raconet apartat per plantar la tenda i passar-hi la nit.
> ESP ::

2º día del viaje mochilero en Menorca para recorrer el conjunto de calas, playas, pueblos y urbanizaciones del sur y centro de la isla, en agosto de 2008.

Este día, saliendo cerca de Cala en Forcat, me dirigí a Ciutadella de Menorca para visitarla y vivirla un poco. Es una pequeña ciudad con muchos callejones todavía auténticos de aspecto isleño, llena de tiendas y bares encaradas al turista y con una zona de copas con varios locales. Ciutadella queda delimitada por mar por dos calas que entran bien adentro y que le dan un paisaje y paseos marítimos encantadores.

Cuando el sol se ponía, cogí un bus desde la Plaza de los Pinos en dirección a Cala en Bosc, con intención de buscar un rincón apartado para plantar la tienda y pasar la noche.

Tree

Plaça dels Pins

últim punt del recorregut (quasi fosc, prop de les 9 de la nit).
Provisioning

Es Molí - cafè bar

Castle

Castell de Sant Nicolau

Waypoint

Carrer de s'Arc

Waypoint

Carrer sa Carnisseria

Information

Estació Bus Ciutadella

panorama

Passeig Cala des Degollador

Waypoint

Plaça des Born

panorama

vistes Passeig Moll

Waypoint

Passeig es Pla de Sant Joan

Waypoint

muralla del Carrer dels Horts

Waypoint

Carrer Roques

Waypoint

Carrer Roques (2)

Waypoint

Mercat de la Baixada de Capllonch

Waypoint

Carrer de ses voltes

Waypoint

Carrer Curniola

Waypoint

Inici

panorama

Cales Piques

Comments

    You can or this trail