Time  4 hours 55 minutes

Coordinates 1518

Uploaded May 3, 2018

Recorded May 2018

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1,680 ft
398 ft
0
2.4
4.8
9.63 mi

Viewed 425 times, downloaded 19 times

near Llinars del Vallès, Catalunya (España)

Sortida amb els companys del Grup de Muntanyisme dels Enginyers realitzada el 03-05-2018.
Sortida de l’estació des de l’estació RENFE de Llinars. Travessem el riu Mogent per un gual que hi ha davant de l’empresa Flamagas i per un pont passem sota l’autopista AP-7 i la carretera C-35 davant de Can Gori Cremat. Anem pujant suaument pels boscos del Parc Natural del Corredor fins arribar a l’església de Sant Andreu del Far. Continuem amb direcció cap a Can Bosc i el coll de l’Argila fins el Puig Aguilar. D’aquí anem tornant cap a Llinars passant per Can Miloca, Can Prat i finalment per l’església de Sant Sadurní de Collsabadell. Creuem la carretera C-35, autopista AP-7 i el riu Mogent per un pont davant de la casa de colònies Mogent dels maristes per arribar un altre cop a Llinars.
Moltes gràcies a la Victòria que ha preparat i coordinat aquesta sortida.
Train stop

Estació RENFE Llinars

Bridge

Pont AP-7

Intersection

Intersecció Can Gori Cremat

Camí del Mogent amb connexió a ctra. B510
Sacred architecture

Sant Andreu del Far

L'església de Sant Andreu del Far consta, entre la documentació més antiga (1164), com Sant Andreu de "Bona conjuncta". Avançat el segle XVI ja consta com Sant Andreu "del Far" i al segle XVI com "d'Alfar". L'edifici actual data del segle XVI i és d'estil gòtic tardà. Per la seva proximitat a Llinars i pel seu escàs poblament consta com a sufragània de la parròquia de Llinars entre el 1304 i el 1597. Després fou parròquia independent, però del 1919 ençà torna a estar confiada al sector de Llinars del Vallès
Building of interest

Can Bosc

Gran mas del segle XVI, de planta quadrada i teulada a quatre aigües. La porta que dona accés al pati té una enorme llinda de pedra granítica on hi ha gravada la data de 1565. Va ser propietat dels comtes de Bell-lloc que la van llegar a l'Església.
Waypoint

Coll de l'Argila

Summit

Puig Aguilar

Waypoint

Can Prat

Sacred architecture

Sant Sadurní de Collsabadell

El lloc ja s'esmenta l'any 998 en el cartulari de Sant Cugat, i la parròquia el 1040 al Liber Antiquitatum. Va pertànyer a la canònica de la seu de Barcelona. L'edifici és del segle XI i es va reformar al segle XIII. Posteriorment, als segles XVI-XVIII, es van afegir les capelles laterals i el campanar. El 1786-87 es va reconstruir el presbiteri, fent-lo més gran. L'any 1736 es va refer la façana. Al segle XX es va afegir una capella.
Waypoint

Maristes - Casa de Colònies Mogent

Bridge

Pont AP-7

1 comment

 • Photo of smurfie

  smurfie Feb 19, 2019

  I have followed this trail  verified  View more

  Ruta fàcil de seguir que transcorre en la seva majoria per camins amples enmig del bosc

You can or this trail