Time  one day 56 minutes

Coordinates 497

Uploaded November 28, 2016

Recorded November 2016

-
-
108 f
33 f
0
2.9
5.7
11.41 mi

Viewed 382 times, downloaded 0 times

near Serra de Daró, Catalunya (España)

SERRA DE DARÓ, TERME MUNICIPAL NORD-EST

Serra de Daró Superfície 7,91 km2, Altitud 15 metres.

---PLA DE CUNYÀ---
Can Josep Marsal, camí a St Iscle, Pla d'en Pou. Cruïlla carretera GI-643.
---ST ISCLE D'EMPORDÀ---
Camí de la Barceloneta. "Camp dels Perers", "Camp de la Fontanella". Nucli antic : L'església de Sant Iscle. Elements conservats de l'antiga fortificació, fragments de muralla i les restes de dues torres cilíndriques. Creu de terme i pou públic. Barri de la Barceloneta, Camí de Verges a St Iscle.
--EL PLA--
Camps " La Closa del Pastor", "la Primera Riera" , camps "El Pla de St Iscle" i "la Segona Riera", camps "els Jonquerets", camps "Erms del Mas Cebrià". Camps de "la Mota".

LÍMIT AMB CANET DE LA TALLADA (LA TALLADA D'EMPORDÀ)

---EL PLA---
EL TER, (per marges), l'Illa de Canet", ja per camí la resclossa i el Molí de Canet. Comença el Rec del Molí, camps "el Bosc del Comte".

LÍMIT AMB LLABIÀ (FONTANILLES)

---ELS LLOGANS--
Camps "El Pou d'Empordà", camí al Mas Bahí. Cruïlla carretera GI-643, pont al Rec del Molí, casa del Mas Bahí, Camí de Llabià al riu el Daró.
---LA RIERA---
Per el camí de la mota, granges de l'Ànec del Empordà, camps "els Boscos" i Can Cendrà.
---PLA DE CUNYÀ---
Cruïlla carretera GI-644. Camins Nous, camps "la Simona", Font Gran per el Camí de la Font fins al nucli antic de Serra de Daró.
---SERRA DE DARÓ---
La Rectoria, el Mas Serrallers fortificat, la creu de Terme, l'esglèsia de Sta Maria amb la palmera monumental, un pou públic, les antigues escoles ens deixa al Camí dels Boscos
---LES CLOSES---
( Per marges). Les corrents d'aigua el Riell, la Segona Riera i la Primera Riera que es junten a Els Encontraments a la vora de Can Puig (molí d'en Robert) al "Camp del Molí".
---EL PLA---
Cruïlla carretera GI-643. Els camps, "les Claus", "els Clauers" i "les Bonetes" pel cami "Carretera Vella de Girona a Torroella de Montgrí", reseguint el Rec del Molí. Cruïlla pel Camí del Riu, depuradora, el Dos Ponts i el cementiri.


"http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12630257" SERRA DE DARÓ PART I
"https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16150487" SERRA DE DARÓ PART III

Comments

    You can or this trail