-
-
5,621 f
3,662 f
0
1.8
3.5
7.05 mi

Viewed 32 times, downloaded 0 times

near Santa Fe del Montseny, Catalunya (España)

Ascensió a LES AGUDES i el TURÓ DE L’HOME des de SANTA FE, 28.11.17

Ruta circular. Sortim de SANTA FE passant per darrere de l’Hostal, seguint el camí d’Arbúcies en un curt tram, abandonant-lo per anar cap a CAN TROMPO.

Aviat trobem una cruïlla amb un cartell on hi diu “Casa Rosa”. Girem a NW i, sense anar a aquesta “Casa Rosa”, seguim la pista fins el CONVENT DE L’ESPINAL i la carretera, què creuarem per enfilar-nos per un corriol poc clar, senyalitzat amb punts vermells.

Poc a poc, el camí es fa més evident, fins que coincidim amb el PR-C208 cap a Les Agudes i Turó de l’Home.

Seguim aquest PR fins la FONT DE BRIANÇÓ. Una mica més amunt, aquest sender es divideix. Prendrem la branca que ens menarà a LES AGUDES, passant pel COLL DE LES AGUDES.

Tornats a aquest Coll, ara seguim el GR5.2 fins el COLL SESBASSES. Ho farem per un corriol amb diverses possibilitats, més o menys proper a la carena. Podem anar triant l’opció que més ens agradi, amb l’objectiu sempre a la vista.

Acabem de pujar al TURÓ DE L’HOME. Un bon lloc per fer una pausa per matar la gana.

Baixem a SE, al proper COLL PREGON. Retrobem el PR-C208 i seguim la indicació cap a SANTA FE per L’AVETOSA. Un camí còmode, per on progressem amb les mans a les butxaques.

Al final de la tercera ziga-zaga, hem de fer atenció a un indicador on hi diu “Roc Perer”.

Just en aquest punt, abandonem el PR i prenem un corriol cap a l’W, poc visible al principi i que ens pot fer dubtar.

De mica en mica, es va esclarissant i quan girem a NE ja es mostra cada cop més evident.

Retrobem el PR-C208 i ja no el deixem fins a SANTA FE. Abans d’arribar-hi, passarem per la FONT DE PASSAVETS i creuarem la carretera. Paral·lels a l’asfalt, seguim les indicacions de CAN CASADES fins arribar a l’aparcament.

Desnivell Base Camp:
+802 / -789

Comments

    You can or this trail