Time  5 hours 27 minutes

Coordinates 2325

Uploaded May 24, 2019

Recorded May 2019

-
-
1,157 f
838 f
0
2.1
4.2
8.41 mi

Viewed 74 times, downloaded 2 times

near Cabrianes, Catalunya (España)

(21-05-2019) La Sèquia de Manresa 3 - Des de la Botjosa fins a la Torre d'en Roca-Tornada per Sallent (Castell i Ermita) i Cabrianes

**PRESENTACIÓ DE FOTOS ORDENADES D'INICI A FINAL**

Sortim des del polígon industrial, que trobem venint del cantó de Cabrianes, abans de creuar la C-16. Passem per sota de la C-16 i anem direcció al indicat restaurant el Lleó, tot i .que no hi arribarem. En arribar al CAT (Centre d'Acollida Turístique) passem entre l'edifici i les cases de la Botjosa, seguim una pista de terra, trobem un indicador cap al Poblat Ibèric Cogulló, que ens porta fins a la Sèquia, on començarem la 3ª etapa just on varem deixar, ja fa uns quants mesos la 2ª etapa.

Seguim la Sèquia contracorrent, arribem a la via del tren Manresa-Sallent, aquí perdem la Sèquia uns 2 km que deu anar sota terra, creuem la via i seguim les indicacions cap al Aqüeducte del Vilar (està indicat). Després de l'Aqüeducte del Vilar, arribarem a un altre pal indicador, seguirem cap al Aqüeducte de Conangle, anirem un tros paral·lels a la C-16 i tornarem a trobar la Sèquia.

Passarem per l'Aqüeducte del Mal Pas i en arribar a la masia de la Torre d'en Roca, deixem la Sèquia quatre passes abans d'arribar al Aqüeducte de Conangle i deixem la continuació per a una altra etapa més endavant. Seguim la pista fins a la C-16z, que seguim cap a la dreta per un ample voral fins al Pont Nou, per on creuem el Llobregat i entrem a la població de Sallent.

Creuem Sallent i sortim de la població cap a Cabrianes. De seguida veiem la cruïlla per pujar fins al Castell de Sallent en ruïnes i l'Ermita de Sant Esteve i Sant Sebastià a bon estat de conservació, des d'on anem i tornem pel mateix camí (està indicat). Ja de tornada seguim la ctra. cap a Cabrianes, paral·lela al Llobregat per un costat i d'un canal per l'altre. Arribem a Cabrianes on creuem el Llobregat i directes al punt de sortida que tenim a uns escassos 10 minuts.

Érem en Joan, en Martí, en Tomàs i un Pep
Total temps caminant 3h 36'
Waypoint

INICI

Waypoint

C-16

Waypoint

CAT - LA BOTJOSA

Waypoint

RÈTOL - SEGUIM COGULLÓ

Waypoint

INICI 3ª ETAPA DE LA SÈQUIA

Waypoint

LA SÈQUIA I RUNAM

Waypoint

CREUEM LA VIA

Waypoint

INSTAL·LACIONS MINERES

Waypoint

AQÜEDUCTE DEL VILAR

Waypoint

RÈTOL - SEGUIM RECTE

Waypoint

C-16

Waypoint

TORNEM A LA SÈQUIA

Waypoint

AQÜEDUCTE DEL MAL PAS

Waypoint

FINAL 3ª ETAPA DE LA SÈQUIA

Waypoint

LA TORRE D'EN ROCA

Waypoint

C-16z

Waypoint

C-16z

Waypoint

EL PONT NOU

Waypoint

SALLENT CENTRE

Waypoint

PARC PERE SALLÉS

Waypoint

ANEM I TORNEM

Waypoint

MINA

Waypoint

DRECERA

Waypoint

ERMITA I CASTELL

Waypoint

EL GUIX

Waypoint

CANAL

Waypoint

DEIXEM LA CTRA.

Waypoint

EL LLOBREGAT

Waypoint

FINAL

Comments

    You can or this trail