Time  5 hours 3 minutes

Coordinates 2777

Uploaded November 22, 2017

Recorded November 2017

-
-
1,154 f
949 f
0
2.5
5.1
10.16 mi

Viewed 242 times, downloaded 9 times

near Santpedor, Catalunya (España)

(21-11-2017) La Sèquia de Manresa 2 - Des de la Casa del Sequiaire fins el trencant de la Botjosa

**PRESENTACIÓ DE FOTOS ORDENADES D'INICI A FINAL**

Aparquem al costat de la BV-4511 al costat de Conserves Ferrer, just davant de la Casa del Sequiaire, per continuar amb la Sèquia de Manresa, just on varem deixar la primera etapa i que avui anem per la segona. Creuem la carretera i en la mateixa Casa del Sèquiaire, on al costat hi tenim l'Aqüeducte del Riu d'Or, seguim la Sèquia direcció cap al Pla de Santa Anna (hi ha pal indicador)

Seguim la Sèquia sense problemes, ja que a més de ser ben visible, hi ha pals indicadors a totes les cruïlles. Passem pels Plans de Santa Anna, creuem la BV-4511 on hi ha la depuradora de Sant Fruitós, passem per l'Aqüeducte de Bonegues, pel polígon industrial del Pla de Santa Anna, per l'Amfiteatre de la Sala, per l'Aqüeducte del Torrent de la Sala i pel Roure Gros. Veiem l'ermita de Santa Magdalena de Bell-lloc a l'esquerra de la Sèquia al mig d'uns camps i arribem a la casa del Mas de les Coves, on veiem l'entrada i la sortida a banda i banda de la casa, de la Mina subterrània de la Sèquia, tot seguit passem per l'Aqüeducte del Mas de les Coves, una mica més endavant passem per la masia de cal Peixater i de seguida arribem a la pista que ve de la Botjosa.

En arribar a aquesta pista deixem la Sèquia i seguim pista amunt, cap a la Muntanya de Sal i tornem al punt de sortida de forma circular, sense passar pel mateix trajecte per on hem vigut. El retorn sempre per pistes, però amb forces cruïlles, pel que si portem GPS ens estalviarà confusions. Passarem per sobre de la via del tren, pel trencant del Poblat Ibèric del Cogulló, per la bassa de recollida d'aigües salines de la Muntanya de Sal, més endavant passarem a quatre passes de la masia Martorell, pel trencant del Serrat dels Morts, pel riu d'Or, pel trencant de cal Lluçà i arribem al torrent de Ceba-roja.

Creuem el pont del torrent i agafem el petit passeig de l'esquerra, que passa pels darreres d'unes naus industrials i el seguim fins arribar a la BV-4511 que seguirem cap a l'esquerra (hi ha pal indicador). Passem per davant del Pavelló d'Esports, una mica després creuem la via del tren i continuem fins a Conserves Ferrer el nostre punt de sortida, que ja veiem des de lluny i que hi arribem després de creuar el pont del Riu d'Or.

Érem en Joan, en Martí, en Tomàs i dos Peps
Total temps caminant 4h 08'
Waypoint

INICI I FINAL

Waypoint

AQÜEDUCTE DEL RIU D'OR

Waypoint

CASA DEL SEQUIAIRE

Waypoint

PLANS DE SANTA ANNA

Waypoint

DEPURADORA-CREUEM LA BV-4511

Waypoint

AQÜEDUCTE DE BONEGUES

Waypoint

POLÍGON DE SANTA ANNA

Waypoint

ANFITEATRE DE LA SALA

Waypoint

AQÜEDUCTE DEL TORRENT DE LA SALA

Waypoint

EL ROURE GROS

Waypoint

SANTA MAGDALENA

Waypoint

BOCA SUD DE LA MINA

Waypoint

EL MAS DE LES COVES

Waypoint

BOCA NORD DE LA MINA

Waypoint

AQÜEDUCTE DEL MAS DE LES COVES

Waypoint

BARRACA DE CAL PEIXATER

Waypoint

TRENCANT DE LA BOTJOSA-DEIXEM LA SÈQUIA

Waypoint

PONT FERROCARRIL

Waypoint

TRENCANT POBLAT IBÈRIC

Waypoint

BASSA

Waypoint

RECTE

Waypoint

MAS MARTORELL

Waypoint

TRENCANT SERRAT DELS MORTS

Waypoint

RIU D'OR

Waypoint

TRENCANT DE CAL LLUÇÀ-SEGUIM RECTE

Waypoint

TORRENT DE CEBA-ROJA

Waypoint

BV-4511

Waypoint

PAVELLÓ

Waypoint

CREUEM LA VIA

Waypoint

FINAL-PONT RIU D'OR

Comments

    You can or this trail