Time  5 hours 7 minutes

Coordinates 2596

Uploaded January 26, 2018

Recorded January 2018

-
-
3,623 f
2,892 f
0
2.3
4.6
9.13 mi

Viewed 284 times, downloaded 11 times

near Pruit, Catalunya (España)

(23-01-2018) La Devesa-Castellet-l'Om-Coll de Condreu-Armadans-Roques Encantades-C 153

**PRESENTACIÓ DE FOTOS ORDENADES D'INICI A FINAL**

Sortim des de l'Hostal de la Devesa al costat de la C-153 i continuem per la mateixa carretera que hem arribat, fins al primer trencant a mà dreta on la deixem i agafem la pista. Al cap d'uns 300 metres arribem a un altre trencant, agafem el de la dreta i seguim fins al rètol de Casalliques, on agafem la pista de l'esquerra indicada com a Torrent del Gravet. La pista va baixant, travessem el Torrent i arribem al rètol del Torrent del Gravet.

Seguim la pista de l'esquerra indicada Castellet, passem pel mulladiu de la aperduada Font del Belló i continuem per la pista fins a la masia de Castellet. Baixem de Castellet seguint la pista i arribem al rètol de Can Miquel, on seguim recte indicat Torre de Sant Joan. Passem per Can Miquel, creuem el Torrent del Ripol i arribem al rètol de la Torre de Sant Joan, on seguim recte indicat Coll de Condreu.

Ja no deixarem aquesta pista fins al Coll de Condreu, passarem pel rètol de la Riera de l'Om, creuarem la Riera i poc després la pista comença a pujar, passa per la masia de l'Om i arriba al Coll de Condreu, després de passar per davant del restaurant. Creuem la C-153 i seguim les indicacions d'un pal cap a les Roques Encantades, seguirem un corriol amb marques de pintura groga, ja que hem entrat a la xarxa de camins d'Itinerànnia.

Seguim aquest camí que puja fort, trobarem diversos plafons informatius i un mirador abans d'arribar a la masia Armadans. Passem pel costat de la masia, creuem una porta i seguim la pista fins arribar a un trencant de dues pistes i seguim la més petita que baixa cap a la dreta, pel mig de la fageda. No deixem les marques grogues i arribem a les Roques Encantades on hi estem un bon ratet. Continuem seguint les marques, passem per un rètol que ens indica el camí, ara cap al Santuari de la Salut i seguim fins al rètol on hi ha el trencant cap a La Salut.

Aquí deixem les marques grogues i seguim recte, ara indicat La Devesa, seguim aquesta pista, passem per la bassa de la Jaceta, per l'entrada de la masia de la Jaça, baixem a creuar el petit Torrent de Coma-serra, veiem la làpida en record d'en Jaume Castanyer i connectem amb la C-153 que seguirem cap a la dreta, passarem pel punt on tancarem el bucle i en un moment arribarem al cotxe que ja veiem al final de la recta.

Érem en Martí, en Tomàs i dos Peps
Total temps caminant 3h 57'
Waypoint

INICI

Waypoint

BUCLE

Waypoint

DRETA

Waypoint

RÈTOL CASALLIQUES-ESQUERRA

Waypoint

TORRENT DEL GRAVET

Waypoint

RÈTOL TORRENT DEL GRAVET-ESQUERRA

Waypoint

FONT DEL BELLÓ

Waypoint

MASIA CASTELLET

Waypoint

RÈTOL CAN MIQUEL

Waypoint

CAN MIQUEL

Waypoint

TORRENT DEL RIPOL

Waypoint

RÈTOL TORRE DE SANT JOAN

Waypoint

RÈTOL RIERA DE L'OM

Waypoint

RIERA DE L'OM

Waypoint

L'OM

Waypoint

C-153

Waypoint

RESTAURANT

Waypoint

COLL DE CONDREU

Waypoint

MIRADOR

Waypoint

MASIA ARMADANS

Waypoint

PISTA DRETA I AVALL

Waypoint

ROQUES ENCANTADES

Waypoint

RÈTOL

Waypoint

PLANS D'ARMADANS

Waypoint

RÈTOL TRENCANT DE LA SALUT

Waypoint

ENTRADA MASIA LA JAÇA

Waypoint

TORRENT DE COMA-SERRA

Waypoint

LÀPIDA

Waypoint

C-153

Waypoint

FINAL

Comments

    You can or this trail