CER

Coordinates 385

Uploaded July 29, 2016

Recorded April 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
1,085 ft
535 ft
0
1.1
2.2
4.49 mi

Viewed 415 times, downloaded 28 times

near Rubí, Catalunya (España)

Comença al costat de l’ermita de Sant Muç, creua l’avinguda de Sant Muç i s’enfila per un camí de terra direcció al camí de Can Roig. Abans d’arribar a la pista, deixem el camí i girem a l’esquerra per un corriol que passa entre mig de ginestes. Aquest corriol es situa sobre una feixa de terra i passa pel costat d’un abeurador. Seguim per aquest corriol mantenint l’alçada, creuem un corriol que baixa i seguim recte fins arribar a les restes de rajoles al terra d’unes antigues barraques. En arribar a les últimes restes de rajoles, el camí baixa per un pineda fins al fons del torrent, el creua i girem a la dreta per seguir paral•lels al torrent. Més endavant el camí creua el torrent i el segueix remuntant. Aquest camí ens porta fins als camps de Can Roig i immediatament als plàtans i les fonts de la masia, que queda a pocs metres.
Des de les fonts, prenem el camí per on hem arribat, deixem a la nostra esquerra el camí d’on hem vingut i anem girant a la dreta. Passem per davant de la porta d’una finca i girem a la dreta, remuntem una pista fins a trobar un camp, seguim pujant a l’esquerra. Uns metres més endavant gira a la dreta i segueix paral•lel al reixat d’una finca fins a una pista forestal, al costat del camp de la Coreta. Continuem per la pista cap a la dreta i després de passar una cadena, girem a l’esquerra i seguim baixant. Trobem un corriol a la nostra esquerra però el deixem i seguim per la pista. Just abans d’una corba molt pronunciada, trobem un corriol que s’enfila l’esquerra, pugem per un gran xaragall fet per l’aigua i just després girem a la dreta per un camí més planer. En el proper trencall, tornem a girar a la dreta i seguim fins arribar a la pista del serrat de les Martines, límit de terme entre Rubí i Terrassa. Seguim la pista a la dreta, que passa pel costat de la torre del conill (antiga torre de guaita de la qual només en queden els fonaments) i comença a baixar. Passem una cruïlla fins a trobar una cadena a l’esquerra, abandonem la pista principal i seguim el camí de la cadena, primer planeja i després baixa i es torna asfalt, passant a prop de l’autopista C-16. Trobem una altra cadena i girem a la dreta per una pista més ampla que torna a ser de terra. Seguim aquesta pista sense prendre cap trencall, passem pel mig de les cases de Can Copes i seguim baixant sense deixar-la. Més endavant, trobarem un senyal indicador de camins al costat d’un registre de l’aigua, deixarem la pista principal i girem a la dreta per retornar a l’ermita de Sant Muç.

1 comment

 • Senga84 Jun 7, 2020

  I have followed this trail  verified  View more

  Ruta fàcil, la major part per pista i alguns trams de corriol però sense cap dificultat. Tot i la proximitat a les ciutats, un entorn de bosc preciós i amb alguns punts de bones vistes.

You can or this trail