Coordinates 413

Uploaded October 6, 2019

Recorded October 2019

-
-
878 f
235 f
0
0.8
1.7
3.39 mi

Viewed 19 times, downloaded 2 times

near Martorell, Catalunya (España)

Diumenge 6-Octubre-2019


Carrer Sant Genís de Rocafort (Martorell) - Font del Torrent de la Vall - Font del Gilet - Monestir de Sant Genís de Rocafort - Castell de Rocafort - Serra de l'Ataix - Font Blanca - Mines de Plom "La Martorellense" - Roca Dreta - Mina de la Roca Dreta - Font del Cargol - Carrer Sant Genís de Rocafort.


Passejada matinal per la serra de l'Ataix, emplaçada al sud del municipi de Martorell. Coneixerem diferents fonts, el monestir de Sant Genís de Rocafort, l'enrunat castell de Rocafort, les mines de Plom de la Martorellense i la Roca Dreta.


Prenem com a punt de partida la confluència del carrer Sant Genís de Rocafort i el carrer Sant Josep, situats a l'extrem més al sud del nucli urbà de Martorell, a tocar amb l'autopista AP-7.


Malgrat ser una passejada fàcil i còmoda, he d'advertir-vos que el tram immediat posterior al castell de Rocafort requereix d'una petita grimpadeta per salvar un desnivell rocallós. Veureu que està assenyalat amb marques blaves i hi ha disposades unes pedres a mode d'escaleta.

View more external

Parking

Carrer de Sant Genís de Rocafort (Martorell)

fountain

Font del Torrent de la Vall

fountain

Font del Gilet

Sacred architecture

Monestir de Sant Genís de Rocafort

Castle

Castell de Rocafort

fountain

Font Blanca

Mine

Mina de Plom La Martorellense

Castle

Torre del Clos

Waypoint

Roca Dreta

fountain

Mina de la Roca Dreta

fountain

Font del Cargol

Comments

    You can or this trail