Coordinates 468

Uploaded February 3, 2018

Recorded February 2018

-
-
2,186 f
1,051 f
0
1.7
3.5
6.96 mi

Viewed 418 times, downloaded 21 times

near Castellar del Vallès, Catalunya (España)

Dilluns 29-Gener-2018


Carrers Sant Llorenç/Canyelles (Castellar del Vallès) - Font dels Casots - Font de la Noguera - Pedrera del Cente - Font del Llorer - Font dels Gossos - Font de l'Esquirol - Fonts Altes - Ermita de Santa Maria del Puig de la Creu - Font del Gurri - Font del Canyadell - Font de la Fagina - Font dels Llorers - Salt de Montllor - Can Montllor de Dalt - Font de Can Montllor - Can Padró - Font del Cosidor - Mina Jané - Font de l'era d'en Petasques - Carrers Sant Llorenç/Canyelles.


Avui ens atansarem al Puig de la Creu des de Castellar del Vallès. Inicialment visitarem vàries fonts situades a l'entorn del torrent de Canyelles, després pujarem al Puig de la Creu passant per la font de l'Esquirol i Fonts Altes. Seguidament baixarem per l'altre vessant, passarem per la font del Gurri i ens aproparem a la font de la Fagina, on podrem gaudir del salt de Montllor. La tornada serà per Can Montllor de Dalt, Can Padró i la font del Cosidor, tornant de nou a Castellar del Vallès.


Tot i ser una caminada relativament còmoda, l'he qualificat com a moderada degut a la drecera que es fa entre la font del Canyadell i la font de la Fagina. Es tracta d'un corriol amb molta pendent i relliscós. Si voleu obviar-lo, un cop hagueu vist la font del Canyadell, reculeu 450 metres i en aquest punt gireu a l'esquerra i comenceu a baixar per un camí ample que 450 metres més avall enllaça a l'esquerra amb el camí que duu al paratge de la font de la Fagina.


Prendrem com a punt de partida de la caminada l’extrem més al nord-oest del nucli urbà, concretament el carrer Sant Llorenç cantonada amb el carrer Canyelles. Haurem estacionat el vehicle pels voltants, de moment no és zona blava.
Per accedir a Castellar del Vallès des de Barcelona o Girona cal agafar la C-58 en direcció a Sabadell i prendre la sortida “Sabadell Sud”, continuar per la Gran Via de Sabadell fins al pont nº 7 i situar-nos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar, la B-124. També s'hi pot arribar per la carretera C-1415a des de Sentmenat.

View more external

Parking

Carrer Sant Llorenç/Carrer Canyelles (Castellar del Vallès)

fountain

Font dels Casots

Mine

Pedrera del Cente

fountain

Font del Llorer

Waypoint

Mas Canyelles

fountain

Font del Gossos

fountain

Font de l'Esquirol

fountain

Fonts Altes

Sacred architecture

Ermita de Santa Mª del Puig de la Creu

fountain

Font del Gurri

fountain

Font del Canyadell

fountain

Font de la Fagina

fountain

Font dels Llorers

Waterfall

Salt de Montllor

Waypoint

Cabana de pedra al camí de Montllorcabana

Waypoint

Can Montllor de Dalt

fountain

Font de Can Montllor

Waypoint

Can Padró

fountain

Font del Cosidor

fountain

Mina Jané

fountain

Font de l'era d'en Petasques

Comments

    You can or this trail