-
-
8,513 f
7,064 f
0
1.3
2.6
5.14 mi

Viewed 407 times, downloaded 8 times

near Capileira, Andalucía (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que esta al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Picasa que te les fotos de l'excursió.
També recordeu que si us descarregueu el TRACK i el vostre GPS admet més de 500 punts (actualment tots el GPS admeten 10.000 punts, només els vells Gps Garmin admeten un màxim de 500 punts) cal que seleccioneu la opció de Ruta Original conjuntament amb la d'Incloure també rutes i punts d'interès que es mostren sobre el mapa. D'aquesta manera us serà mes fàcil seguir l'excursió.
Sortida de l'aparcament de Hoya del Portillo. Per arribar agafarem la pista forestal que surt del poble de Capileira i puja a l'aparcament. Té uns dos km. asfaltada i després uns 8,5 sense asfaltar però apte per turismes (del poble de Capileira puja un mini-bus que puja a l'aparcament de la Hoya del Portillo i el Alto del Chorrilo. Cal demanar amb antelació reserva per el dia i l'hora de pujada- baixada).

Agafarem el PR A-26 (senyals de pintura groga i blanca) que puja per el mig del bosc en direcció al nord tot seguint un camí fressat. En arribar a dalt trobem una cruïlla de velles pistes (està senyalitzat amb pals indicatius). Agafarem una que baixa uns pocs metres i després marxa força planejant pel mig del bosc de pins en direcció al nord-est.
La seguirem sempre fins arribar a un lloc conegut com la Hoya de la Iglesia on deixarem la pista i agafarem un camí (pal indicatiu) que ens baixa a trobar la pista principal en un revolt. Seguirem aquesta pista principal que ens portarà al Refugio de Poqueira.

Aquesta excursió té continuïtat amb la de: Refugio de Poqueira-Refugio de la Caldera-Mulhacén-Peñon del Globo-la Alcazaba-Cañada de Siete Lagunas-Mirador de Trevélez

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=13965743

Cartografia Editorial Alpina, mapa Sierra Nevada.

View more external

Waypoint

Pista

Waypoint

Deixar Pista

Waypoint

Cruïlla Jaça

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Rec

Waypoint

Rec- Font

Waypoint

Hoya del Portillo

Waypoint

Cruïlla

Waypoint

Refugi

1 comment

  • Photo of carmemartinezgriera

    carmemartinezgriera Aug 1, 2017

    I have followed this trail  View more

    Molt ben explicat i ben marcat el recurregut fins el Refugi,un entorn facil.Gracies.

You can or this trail