Wikiloc will stop soon for maintenance

 
-
-
3,219 f
1,194 f
0
2.4
4.8
9.53 mi

Viewed 2993 times, downloaded 60 times

near Granollers de Rocacorba, Catalunya (España)

FOTOS EN EL Enllaç a web externa:

SALIDA / LLEGADA : GRANOLLERS DE ROCACORBA

GRANOLLERS DE ROCACORBA, CAN PLANA, PLA DE GELATS, GELATS, PEDRA DEL TURO RODO, EL BARRET, CAMI DE L'ESCALETA, COVA DE ROCACORBA, SANTUARI DE ROCACORBA, MIRADOR,PUIG SOU-ANTENAS, CAMI DELS MORTS, PLA DE MARTI, COLL DE MARTI,FONT DE SANT NICOLAU, SANT NICOLAU, PEDRA DELS TRES SENYORS, COLL SAPOSA, LLOSA LLARGA, PORTALLO,CAN PLANA, GRANOLLERS DE ROCACORBA.

Al cim de la muntanya de Rocacorba es troba el santuari que duu el seu nom, els gairebé 1.000 metres d'altitud ens permeten admirar unes magnífiques vistes del territori.
El santuari correspon a una construcció del segle XVIII, feta sobre un antic castell del segle XI.
A la capella del santuari trobem una rèplica de la imatge gòtica d'alabastre policromada del s.XIV, que representa la imatge de la Verge de la Pera. L'original la podem trobar en el Museu d'Art de Girona.
------------------------
En la cima de la montaña de Rocacorba encontramos el santuario que lleva su nombre, los casi 1.000 metros de altitud nos permiten admirar unas magníficas vistas del territorio.
El santuario corresponde a una construcción del siglo XVIII, hecha sobre un antiguo castillo del siglo XI.
En la capilla del santuario encontramos una réplica de la imagen gótica de alabastro policromada del s.XIV, que representa la imagen de la Virgen de la Pera. La original la podemos encontrar en el Museo de Arte de Girona.View more external

Comments

    You can or this trail