-
-
1,167 ft
952 ft
0
0.3
0.6
1.12 mi

Viewed 1702 times, downloaded 73 times

near les Planes d'Hostoles, Catalunya (España)

Les Planes d’Hostoles és conegut pels seus gorgs que han estat protagonistes de pel.lícules i anuncis, aquesta proposta és una de les quatre que t’oferim

Podem aparcar a l’aparcament de l’Espai Polivalent (Av.Narcís Arnau,1). Trobarem l’encreuament G156 Les Planes d’Hostoles, anem en direcció a Amer per l’antiga via del Carrilet que anava d’Olot a Girona.
Seguim recte pel bicicarril. Anem passant per sota de ponts que creuaven la via del tren fins que a l’esquerre trobem les ruïnes de l’antiga església de Santa Margarida. Aquí girem a l’esquerra i agafem un camí que va fent ziga-zagues, sempre seguint les marques grogues de la Xarxa de Senders Itinerànnia, fins que arribem al riu Brugent. El remuntem uns metres i al cap de poc arribem al gorg de Santa Margarida.
Tornada pel mateix camí.

ATENCIÓ!
Ha canviat la normativa d'usos i accessos als gorgs de les Planes, a partir d'ara, s'haurà de comprar un tiquet de dia online per a poder anar als gorgs, ja que s'ha limitat l'aforament a 200 persones al dia a l'espai natural protegit.
Podeu comprar el tiquet a la pàgina de reserves https://www.fundacioemys.org/gorgslesplanes/

Us recomanem comprar-lo amb anticipació perquè s'esgoten molt ràpidament

Quan arribeu al gorg trobareu un informador que us indicarà l'aforament disponible a aquell gorg o als altres gorgs de les Planes d'Hostoles.

View more external

Comments

    You can or this trail