Time  5 hours 5 minutes

Coordinates 2186

Uploaded February 14, 2018

Recorded February 2018

-
-
582 f
-45 f
0
3.4
6.8
13.55 mi

Viewed 290 times, downloaded 11 times

near Gavà, Catalunya (España)

Avui he fet una Ruta utilitzant el recorregut de 3 Rutes fetes anteriorment.
La primera la de GAVÀ-MARTORELL (Pont del Diable) 4/05/16. Començo la Ruta en l'Ajuntament de Gavà i passo per les poblacions de Viladecans i Sant Boi de Llobregat fins a arribar a La Colònia Güell, on és troba la Cripta Gaudí.
En l'any 1890 l'empresari Eusebi Güell va fer traslladar la seva empresa industrial tèxtil de Barcelona -Sants a la seva finca ubicada en Can Soler de la Torre en el termini municipal de Santa Coloma de Cervelló, lloc on disposava d'aigua procedent del riu Llobregat.
Va manar formar una Colònia obrera amb cases pels treballadors al costat de la fabrica, hospital, menjadors, escola, comerços, teatre, una cooperativa per la compra i venda de productes que conreaven ells i una capella.
El disseny i construcció de la capella es va encarregar a Antoni Gaudí, que solament va poder construir la Cripta, on es va experimentar innovacions que més tard es van aplicar en la construcció de la Sagrada Família, ja que en morir el Comte Güell en el 1918 els fills van abandonar el projecte per manca de recursos econòmics.
En l'any 1936 la fabrica va ser col·lectivitzada i gestionada pels treballadors, acabada la guerra va ser restituïda a la Família Güell que en l'any 1945 la van vendre.
La Fabrica va tancar el 1973 degut a la crisi tèxtil i les propietats es van vendre, la fabrica en diverses empreses, les cases als habitants i els equipaments i terrens a les institucions públiques.
La Colònia Güell està considerada com un punt de referència per l'estudi de l'arquitectura d'Antoni Gaudí.
La segona ruta L' ANELL VERD - TRACK OFICIAL i CIRCULAR -SANT BOI 16/12/15 fins Santa Barbara, des de aquí agafo un camí nou per mi, anomenat "Camí del Bosc del Minyonet" amb una mica de pendent fins enllaçar novament amb el camí de L' Anell Verd fins arribar al Estret de Roques on continuo amb la tercera ruta la de GAVÀ-SANT RAMON-SANT CLIMENT-GAVÀ 28/06/17 fins al inici de la Ruta passant per Sant Climent de Llobregat, el Coll de Can Bori, La Masia-Restaurant de Can Feral, pel costat del Parc del Mil.leni i la Piscina Nova.
Waypoint

Inici i Fi - Ajuntament

Waypoint

Ajuntament de Viladecans

Waypoint

Central Electrica

Waypoint

Travessar Carretera

Waypoint

Area Lleure Sant Boi

Waypoint

Esquerra - Corriol

Waypoint

Plaça Joan Güell

Waypoint

Cripta Gaudí

Waypoint

Antic Colegi i Casa del Mestre

Waypoint

L'Anell Verd

Waypoint

Can Ros de Llor

Waypoint

Can Codina

Waypoint

Santa Barbara

Waypoint

Cami del Bosc del Minyonet

Waypoint

Esquerra - L'Anell Verd

Waypoint

L' Estret de Roques - Dreta

Waypoint

Carretera-Vorera

Waypoint

Travessar Carretera

Waypoint

Riera de Sant Climent

Waypoint

Font

Waypoint

Coll de la Creu

Waypoint

Font Encantada

Waypoint

Coll de Can Bori

Waypoint

Masia-Restaurant Can Feral

Waypoint

Riera de Sant Llorens

Waypoint

Piscina Nova

Comments

    You can or this trail