-
-
3,525 f
2,686 f
0
1.2
2.4
4.88 mi

Viewed 2878 times, downloaded 50 times

near Molló, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre el nom de l'excursió es posarà de color blau, clica amb l'esquerra i enllaçaràs amb les fotos de l'excursió que estant al Picasa.

Sortida, Urbanització de Font-rubí (Camprodon), per arribar agafar la carretera que surt de la de Camprodon a Coll d'Ares i va a Beget per Rocabruna. Arribada, Rocabruna.

Aquesta excursió la varem fer el 23-09-11. L' organitzava la colla del divendres del Centre Excursionista d'Olot. No tingueu en compte el temps del Track, a les Collades de Font Ramut varem estar parats quasi bé dues hores. El temps d'aquesta excursió és d'unes 2,30 hores.

Agafarem la pista forestal (està asfaltada) que baixa a Salarsa. Després de trobar al costat de la pista les runes de la casa de la Quera i en el primer revolt que trobarem que la pista gira a l oest (pal indicador), agafaren el camí que marxa planejant a l'est. Estem sobre el PR C-187 (senyals de pintura groga i blanca). Aquest camí es ben fressat i senyalitzat.
El seguirem sempre, tot passant per el Pla de la Corbera, les Collades de Font Ramut, arribarem al Molí d'en Sorolla. Aquí seguirem un tros la pista forestal que creua el riu i puja al nord. Una mica més endavant la deixarem i continuarem per una que puja en direcció a l'est i després al sud-est fins arribar en una casa que ha estat reconstruïda (can Rafel). Creuarem un camp en direcció a l'est i anirem a la carena, on trobarem el camí que ens pujarà al Castell de Rocabruna, tot passant per can Ramon (runes).
És un bon mirador de les Vall de Beget i de Rocabruna. Les últimes tasques de recuperació, l'han deixat en molt bon estat per ser visitat. Baixarem per la cara nord tot seguint el camí que ens portarà a trobar la carretera de Beget, al final del poble de Rocabruna.
La tornada si no disposeu de cotxe, podeu continuar en aquest punt per la pista que baixa a Can Planes (direcció sud-oest) i aquí agafar el GR 11 que puja al Coll de la Buixeda on trobareu la carretera de Beget. Cal seguir-la fins a Font Rubí.

Cartografia Editorial Alpina, mapa Alta Garrotxa.

View more external

Comments

    You can or this trail