Time  4 hours 40 minutes

Coordinates 1646

Uploaded May 19, 2020

Recorded May 2020

-
-
1,121 ft
747 ft
0
2.3
4.6
9.26 mi

Viewed 79 times, downloaded 2 times

near Manresa, Catalunya (España)

09-05-2020

Aquesta vegada comencem la caminada en temps de confinament en el c/Arquitecte Montagut, en direcció (E) traspassant la Font dels Capellans pel Camí del Grau, passem la C-55 per la carretera de Viladordis i a l'arribar a Cal Forn girem a (S) fins a Cal Bernat on trobem la Sèquia de Manresa que pel caminet del costat la seguirem tot passant per les cases de Cal Nasi, Cal Lluís, Cal Teula, Cal Ton, i a l'arribar a Cal Canyelles, empalmem amb el camí de Viladordis fins a la carretera del Pont de Vilomara.
Seguim pel camí de les Arnaules, amb poc temps ens incorporem en el camí Ral que baixa de Cal Gravat i anava al Pont de Vilomara. Seguim uns 860 m per girar a l'esquerra per passar l'autopista pel pont elevat, seguim pel camí vell del Pont de Vilomara que ens deixa en el Pont Foradat.
Sortim del pont per pujar a la Punta Sabata, excel•lent mirador del Pont de Vilomara, del camí de Vallhonesta, i Montserrat. Seguim en direcció(N) al costat de l'estimball baixant fins a travessar la carretera BV-1225 per pujar als plans de les Marcetes i resseguir l'estimball de Roca Tinyosa, per sota el cementiri i poble de Viladordis fins a trobar el camí dels Tres Salts.
Tornem a traspassar l'autopista i agafem el camí de Sant Fruitós a Viladordis, després de 300 m girem a l'esquerra passant al costat de Cal Capdevila, després de 700 m girem a la dreta passant per les cases de Cal Nest, Cal Planell i davant la casa de Cal Closa passem per sota la C-55 i pugem a la zona d'exàmens de conduir, continuem pel corriol de Ca l'Ermitanet i baixem al carrer de Sant Joan per on entrem a Manresa , continuem pel carrer de Sant Joan d'en Coll i en la Fàbrica de Cura donem per acabada la caminada.

Salut i Muntanya.
Waypoint

1.0 Camí de la Sèquia

Waypoint

1.1 Camí de les Arnaules

Waypoint

1.2 Camí Ral

Waypoint

1.3 Pont Foradat

Waypoint

1.4 Punta Sabata

Waypoint

1.5 Les Macetes

Waypoint

1.6 Camí dels Tres Salts

Waypoint

1.7 l'Ermitanet

Comments

    You can or this trail