Time  4 hours 47 minutes

Coordinates 1747

Uploaded April 2, 2018

Recorded April 2018

-
-
1,553 f
1,188 f
0
3.2
6.3
12.63 mi

Viewed 33 times, downloaded 3 times

near Calahorra, La Rioja (España)

ITINERARI:

CAT: comencem la ruta a l'estació de tren de Calahorra, i seguim per l'avinguda de la Estación i pel carrer del Dr. Chavarría fins arribar al Parador de Calahorra, continuem pel carrer Ruíz y Menta, bordegem una rotonda i pel carrer de San Millan, enllacem amb la LR-482 en direcció a Murillo de Calahorra, la qual hem de seguir durant 1,5 quilòmetres i que després de travessar la via del tren, girar a l'esquerra i agafar un camí que hem de seguir sempre recte durant uns 7 quilòmetres més fins trovar-nos amb el canal de Lodosa, ja a la Comunitat de Navarra. En aquest punt, abandonem la pista principal i seguim les segetes que ens porten a creuar la via del tren per un pont.
A partir d'aquest moment, serà l'autopista AP-68 la que marcarà la direcció de l'etapa. En 3,3 quilòmetres es passa per un pont sota l'autopista i es continua paral·lel però per l'altra banda fins creuar la NA-123 de Lodosa a Arnedo i continuar recte pel costat de l'autopista 2,4 quilòmetres més de camí fins que veiem a l'autopista el cartell que ens indica que entrem de nou a La Rioja. Seguim caminant i en uns 2,4 quilòmetres tornem a creuar per un pont l'AP-68. A partir d'aquí ens queden 3,4 quilòmetres fins Alcanadre, punt final de l'etapa, on destaca l'església de Santa María dels segles XVI al XVIII que custodia la joia romànica del la verge d'Aradón del segle XII.

CAST: iniciamos la ruta en la estación de ferrocarril de Calahorra, y avanzamos por la avenida de la Estación y por la calle del Dr. Chavarría, hasta llegar al Parador de Calahorra, seguimos por la calle Ruíz y Menta, y tras rodear una rotonda y continuar por la calle San Millan, enlazamos con la LR-482 en dirección a Murillo de Calahorra, por la cual debemos caminar durante 1,5 quilómetros y que una vez cruzada la vía del tren, torcer a la izquierda para tomar un camino que tenemos que seguir siempre recto durante unos 7 quilómetros más, hasta encontrarnos con el canal de Lodosa, ya en la Comunidad de Navarra.

Comments

    You can or this trail