-
-
3,407 f
-12 f
0
33
66
131.21 mi

Viewed 85 times, downloaded 4 times

near Castelló de la Plana, Valencia (España)

El tram del Desert de les Palmes, Irta i el Pla de l'Arc s'incicia a Castelló de la Plana i segueix pel Desert de les Palmes on trobarem gran quantitat de patrimoni, tant pel que respecta a castells, masos, ermites i monestirs, com pel que fa a patrimoni natural i paisatges d'una gran bellesa. El nom de desert li ve donat pel silenci i la solitud que van trobar els frares quan s'hi van instal·lar al primer monestir.

Seguirem cap a Benicàssim, i per la costa seguint la via verda, arribarem al paratge de la Renegà, les torres de guaita i Orpesa. Més enllà creuarem la Ribera de Cabanes i Torreblanca, per arribar a la serra d'Irta on passarem per Alcossebre el castell de Xivert i Alcalà de Xivert.

Ens endinsarem cap a l'interior passant per les Coves de Vinromà, la Serratella, Vilanova d'Alcolea, la Serra d'en Galceran i la Torre d'en Domènec. Seguirem cap a Bell_lloc i la Vall d'Alba. Arribarem a l'Arc romà de Cabanes, que li dóna nom a la contrada com a Pla de l'Arc. Finalment arribarem a la Pobla Tornesa i Vilafamés, el poble dels tres pobles. En la darrera etapa passarem per l'ermita de Sant Miquel i finalment Sant Joan de Moró, on s'acaba el tam i enllaça amb el camí troncal, el camí a Penyagolosa.

Guia editada?:
No
Grau de dificultat:

Comments

    You can or this trail