-
-
3,143 f
463 f
0
14
28
56.65 mi

Viewed 2811 times, downloaded 114 times

near Sant Celoni, Catalunya (España)

El Camí és una ruta de senderisme cultural en procés de creació de forma participativa. Un recorregut senyalitzat per recórrer a peu les terres de parla catalana, amb establiments de restauració i allotjaments adherits. És apta per a tots els públics. Concretament, el tram del Montseny ressegueix 13 municipis de la part més baixa del massís: Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Fogars de Montclús, Campins, Gualba, Riells i Viabrea, Arbúcies, Viladrau, Taradell, Santa Eugènia de Berga i Vic.

Per més informació sobre la senyalització visiteu la pàgina web d’El Camí.

View more external

3 comments

 • rogerandreu Nov 6, 2017

  Es una ruta bonica i que et sorpren, però si algú la vol fer és obligat portar GPS sinó us perdreu segur, ja que hi ha molt poques senyals i algun camí tallat per verdisses. Jo la he fet en sentit contrari de Vic a St Celoni i en 2 etapes corrents i al final es fa un pèl llarg.

 • Photo of El Camí

  El Camí Nov 6, 2017

  Hola rogerandreu, moltes gràcies per la informació! Ens podries concretar una mica quin tram és el de les bardisses? Així mirarem de fer una mica de manteniment i repassar en general les senyals. Gràcies de nou!

 • rogerandreu Nov 6, 2017

  Hi havia 2 trams. 1er era un tram que estava just abans d'arribar a la GI-520 s'havia de passar per mig d'unes vinyes i un cop les passaves el cami estava tancat per verdisses fins a la GI-520 i l'altre estava just passat Campins que s'havia de passar per sota d'un pont per agafar un tros de carretera. En tot moment parlo en sentit cap a la costa.
  Lo de les senyals és un altre tema, eren insuficients en tot el recorregut en faltaven moltes i ho entenc marcar de per vida 92km és impossible. Normalment eren enganxines i a moltes vifurcacions no hi havia res.

You can or this trail