Time  5 hours 44 minutes

Coordinates 2969

Uploaded January 18, 2018

Recorded January 2018

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
47 f
2 f
0
3.3
6.5
13.05 mi

Viewed 372 times, downloaded 17 times

near Ruggeveld, Flanders (Belgique)

Wandelsportvereniging Club 76 uit Merksem organiseerde op zondag 14 januari 2018 hun 'Wintertocht'. Startplaats was de cafetaria van Sportpark Ruggeveld te Deurne.

Deurne ligt vlakbij Antwerpen, maar dat was op deze wandeling niet te merken, het geluid van de auto's was vaak wel ergens op de achtergrond min of meer hoorbaar, maar veel last hadden we er niet van want de wandelclub is er in geslaagd om een parcours uit te stippelen met niet meer straten dan absoluut noodzakelijk.

We wandelden door het Provinciaal Groendomein Rivierenhof met zijn vijvers, dreven en kleine kronkelende wegeltjes. In het Districtshuis was een rustpost ingericht, waarna we naar Wijnegem en Wommelgem stapten, waar we bij 'Wapper' in Fort II even konden uitblazen.

Verder langs de gracht helemaal rond het fort en na een drankje in café Familia ging het langs Wijnegem Shopping terug naar de sportvelden in Deurne.
Groot Schijn is een rivier die van Westmalle naar de Schelde in Antwerpen vloeit. Het parkdomein en de volkstuintjes in de buurt werden ook zo gedoopt.

1 comment

 • Photo of Eric van Gaal

  Eric van Gaal Aug 13, 2018

  I have followed this trail  verified  View more

  Leuke route

You can or this trail