-
-
2,437 f
1,038 f
0
2.0
4.1
8.1 mi

Viewed 2342 times, downloaded 117 times

near Mogente, Valencia (España)

Comencem la ruta desde l'estació de trens de Moixent.

Aquesta ruta és podria començar en la mateixa plaça de l'anjuntament, però ho l'havem fet desde l'estació degut a que els carrers estaven tallats per festes del poble de moros i cristians.

Desde la mateixa plaça agafem el carrer de Santa Bárbara i eixim de la població pel camí de camp Redó, començarem a pujar fins arribar a una pista, a ma dreta baixarem un poquet per la pista per a poder vores les vistes del Bosquet.

Després tornarem per a on veniem i agafarem la pista en direcció cap a l'esquerre fins arribar a la casa camp Redó a on havem esmorsat, una vegada allí havem baixat per una sendeta que ens ha dut a la cova de l'aigua.

Per la mateixa senda tornem a pujar i en aquesta ocasió ens dirigim a la penya Bellús agafant la senda del vértigo, no es una senda massa complicada però hi ha que anar amb compte ja que al costat tenim un precipici.

Aquesta senda ens portarà fins a les antenes i una vegada allí visitarem la cova de Pates.

Tornarem a baixar pel camí de camp Redó, repetirem un xicotet troç però inmediatament ens desviarem cap a l'esquerre direcció a la foieta del Sirerer, aquest camí ens durà fins a la carretera, a pocs metres entrarem a la població pel llavador, ahí hi ha unes fonts a on ens havem pogut resfrescar i d'allí de nou cap a l'estació.
Cave

COVA DEL AIGUA

panorama

ANTENA

Cave

COVA DE PATES

6 comments

 • Photo of sualos

  sualos May 12, 2015

  i ho pasarem molt be.

 • Photo of correcaminos44

  correcaminos44 Dec 30, 2015

  I have followed this trail  View more

  Hola kubala una ruta muy recomendable y muy bonita con unas magnificas vistas,y las cuevas muy bonitas las dos,pero se nota que en la cova del aigua han metido mano los vandalos ya que se nota que las estalaccitas y estalagmitas en muchos puntos estan arrancadas,la cova de pates esta mucho mejor y es impresionante sus columnas,y ya de paso me he echo hasta el vertice del pedregal,en definitiva una ruta que me ha dejado muy buenas sensaciones.
  Un saludo.-

 • Photo of maraz13

  maraz13 Mar 2, 2018

  I have followed this trail  verified  View more

  Ruta molt bonica envoltada sempre pero la vegetació. Que ningú es tire enrere pel vertigen la senda no planteja cap complicació. El darrer tram jo ho faria tornan pel mateix camí de la pujada.

 • Photo of Kellyalvarez

  Kellyalvarez Apr 6, 2019

  Preciosa ruta, variada, entretenida y bien señalizada. Nosotros hicimos alguna travesura, en la Senda del Vértigo, nos bajamos a un cobertizo, ir y volver. También a la vuelta de la Cova del Aigua, cuando vuelves a la pista, después de Senda Bosquet, nos cogimos por la izqda

 • Photo of Kellyalvarez

  Kellyalvarez Apr 6, 2019

  Un camino de subida que nos llevò hasta otra senda de bajada, con asistencia muy grata de cuerdas en la roca para salvar unos desniveles interesantes. Las vistas a la Balsa al fondo muy chulas también. Gracias por compartir y una cosa, ¿sabes el nombre del Cobertizo y de ésta última senda?? Esperamos no te importe la salida de tu track para ampliar esta excursiòn. 👍🏾

 • Photo of Kellyalvarez

  Kellyalvarez Apr 6, 2019

  I have followed this trail  verified  View more

  Hay que vivirla, muy chula e interesante

You can or this trail